Bir Yavrunun Manevi Koruyucusu Olmak İster Misiniz?

Ranackmk
Ranackmk

717 Puan

Bu üç yavru kardeşler desteklerinizi bekliyor. Bu ayki mama masrasfını siz karşılamak istermisiniz? Yapacağınız 1 kg mama yardımı bir yavrunun ay boyunca tok olmasını sağlayacak.
mama kumbarası : https://patimama.com/yavrulara-sofranizi-acmak-ister-misiniz


4 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Niyetiniz çok güzel umarım destek bulabilirsiniz. Beni yanlış anlamayın ama burada ki çoğu kişi evindeki kedisiyle beraber kendi sokağındaki canlarada yetmeye çalışıyor, dolayısıyla ekonominin hali son zamlar falan buradaki herkesi de etkiledi, yinede umarım destek bulursunuz.

o kadar çok isterdim ki bütün kedilere yardım etmek...🙏 ben de ancak kendi sitemdeki ve nişanlımın oturduğu yerdeki kedilere yetişebiliyorum.. keşke hepsinin güzel bir yuvası ve sıcacık evleri olsaydı, çok üzülüyorum... 😞😞

Ranackmk
Ranackmk

717

@lattisinannesi keşke ama tüm kedilere yetişemiyoruz maalesef siz elinizden geleni yapıyormuşsunuz baktığınız kediler çok şanslı :)

Ranackmk
Ranackmk

717

@NorthNight teşekkür ederim. Haklısınız herkes etkilendi. Kendimden de çok iyi biliyorum. Ben şansımı deniyorum. Biliyorum ki olur da bir ihtimal bir kişi 1kg mama bağışlasa yavrulardan biri tok yatacak. Elimden geldiğince çok kişiye ulaşmaya çalışıyorum. Ne kadar kişiye ulaşırsam ihtimal o kadar artar. Ben de öğrenciyim liseden yeni mezun oldum sınava hazırlanıyorum ailemin durumu iyi değil 2 tane üniversitede okuyan kardeşim var. Lisedeyken burs alıyordum o parayla sokağımdaki kedilere bakmaya çalışıyordum. Mezun olunca bursum kesildi haliyle 30'a yakın kediye bakmak çok sıkıntılı oluyor. Kediler gözümün içine bakıyor yemek diye aç yatmalarına gönlüm el vermiyor. Ben de sesimi duyurmaya çalışıyorum. Çoğu kişinin durumu olmadığını biliyorum ama yine de şansımı deniyorum belki bir umut yardım edebilecek birileri çıkar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 303 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81661 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR