Oridermyl Krem

Merhaba, kedilerimden birinin kulağında kaşıma ya da diğer kedimin tırmalamasından oluşan bir yara var. Bu nedenle iki gündür oridermyl krem kullanıyoruz ancak kremi sürdürdükten sonra kafasını sallıyor ve kremin bir kısmı dışarı alabiliyor, akan kısmı da diğer kedim yalayarak temizliyor, krem akmasa bile kulağını yalayıp illa ki kremi de yalamış oluyor 🤦🏻‍♀️ Kremi yalamasında bir sorun olur mu?
Sürdükten sonra pamukla silmeye çalışıyorum akan kısmı ama kulağına bir şey sokulmasını hiç sevmediği için asla temizlememe izin vermiyor sürer sürmez hemen kaçıyor.

2 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

118613

Ben de kullandım bu kremi ve yalamasına izin vermedim ne olur ne olmaz ilaç sonuçta. Kremin ucuna takmak için uzun bir aparat veriyorlar kulağının iyince içine gitsin krem diye. o şekilde damlattıktan sonra kedinizin kulağını ovuşturun. Çok az akarsa peçeteyle sildirin diğer kediniz de yalamasın bence.

edadnmzr
edadnmzr

118613

Bu arada kulağına sokamıyorsanız ensesinden tutmayı deneyin başka türlü izin vermiyorlar. Ben de ilk başta sıkamıyordum. Kaçıyordu kulağını falan kapatıyordu sallıyordu. Ensesinden tutmaya başladım mecburen o şekilde çok daha kolay oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 378 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR