Gentavet G Göz Damlası Kullanımı

wolfet
wolfet

201 Puan

Yeni bir kedi sahiplendik. Eski sahibi göz akıntısı var onun için gentavet g göz damlası kullanıyoruz dedi. Daha öncede olmuş bu damlası ile hallolmuş şimdi yine var dedi. Neyse bu damlayı tam olarak nasıl kullanmalıyım bu akıntı problemi için ekstra bir şey yapmam gerekir mi??

5 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Geçmiş olsun öncelikle, çoğu kedide yaşanan bir sorun aslında, ilacın yan etkisi olacağını sanmıyorum veteriner vermiş..size tavsiyem çok etkili çay ve papatya çayı bunlar çok iyi doğal antiseptik özellikte pamukla silerseniz düzenli hergun hem doğal zararı olmaz hemde çok etkili..

wolfet
wolfet

201

Çok teşekkür ederim cevabınız için.. 12 saat arayla 3 damla kullandıklarını öğrendim ama benim merak ettiğim bu göz akıntısı neden olur ve bu damla bir yan etki yapar mı? İstenilen miktarda damlatmak pek kolay değil ne yazık ki..;)

orhdoner
orhdoner

135444

Kesinlikle ilaç vermek damla damlatmak kolay degil göz akıntısı viral enfeksiyondan da olur başka bir sebepten de olabilir. Veteriner hekime gittiğiniz zaman söyleyin durumu bir kontrol edilsin ona göre bir yol izlenir hayırlı olsun kediniz Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle çay pansumanı çok iyi geliyor ayrıca sorun ne kadar damlatıyorlarmış ona göre siz de verirsiniz 🙏

wolfet
wolfet

201

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, bugünden itibaren çayı deneyeceğim.. İnşAllah en kısa sürede kolaylıkla iyileşir..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 378 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81787 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR