Mama Yememe

Marslipati
Marslipati

13398 Puan

Herkese merhaba benim kedim rc den başka birşey yemiyordu. Yani birsuru mama denedim istemiyordu geçenlerde de petlebinin gönderdiği brit care kitten gelmişti onu sokaktaki kedilere vermek için ayırdım yemicegini tahmin ettiğim için kedilere verdiğim mama bugün bitmişti brit i açtım acar açma yanıma geldi kokladı baya bende elimle alıp 1 tane verdim ve yedi inanmadım asla yemezddi şimdi bende degistiricem mamasını brit in bu maması sizce iyi mi içeriği ve kademeli geçiş için de biraz bilgilendirirseniz sevinirim simdiden teşekkür ederim


9 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Royal caninden daha güzel içerikli bir mama. Ancak bazı kedilerde ishale sebep olabiliyor. O yüzden geçişi uzun tutmak önemli. 2 haftaya yayabilirsiniz. @Lils sanırım brit care geçişini yorumlamıştı. Filtrelerde aratırsanız eminim bulursunuz. Zaten görünce kendisi de yorum yapacaktır.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhaba,
Brit care içerik çok güzel ancak çoğu kedide ishal yapıyor maalesef. Kefirle probiyotik desteği vermek ve geçişi 3 haftaya yaymak iyi olur.


İmkan varsa en iyisi Royal ve brit karışık vermek. Royal ağırlıklı olsun, o zaman bir sorun yaşamadan paketi bitirebilirsiniz.


Tabii sizin kedinizde ishal yapmazsa ne âlâ😊🙏

Lils
Lils

125528

Ben kullanıyorum. Geçişi 2 haftada yapıp günde 1-2 tatlı kaşığı kefir verin. Sonra sadece brit care verdiğinizde ishal olmaz büyük ihtimalle.

Marslipati
Marslipati

13398

Teşekkür ederim bakacağım :)

Marslipati
Marslipati

13398

Ben biraz korkuyorum ya sanırım geçiş yapmayacağım biraz hassas midesi var hemen ishal olabilir

simbakedi
simbakedi

136205

royal canin yaninda verebilirsiniz aslinda

Marslipati
Marslipati

13398

Yani bence hiç risk atmama gerek yok çoğu kedide isha yapıyorsa sokatkta birsuru kedi var zaten sokaktaki lere verdiğim mama da bitti en azından yavruların karnı doymuş olur :)

zfrshn
zfrshn

9306

3de 1 oranında rc ile karıştırıp verin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 288 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR