Tüyleri Zayıf Yavru Kedi İçin Öneri

Barang
Barang

170 Puan

2 aylık baya uzun tüylü bir sarmanım var. 2 hafta önce sokaktan sahiplendim. Geldiğinde okşamakla bile tüyleri elimde kalıyordu, şimdi biraz daha iyi ama tararken her zaman bir avuç dolusu tüy kalıyor tarakta. Kendisi de taranmaktan çok mutlu. Eski zayıf tüylerini tamamen tarayarak toplamak doğru mudur? Sonuna kadar furminator ile tarasam tüylerinin yarısı gidecek. Bir de yeni gelen tüylerin sağlığı için ek beslenme öneriniz var mıdır? Gimcat biotin ve balık yağı veriyorum. Ek olarak tüyler bazında önerebileceğiniz bir şey var mı?

5 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba belki maması iyi gelmiyor olabilir yeterli gelmediği zaman böyle sorunlar olabiliyor ayrıma mutamin somon yağı bu sitede kullananlar vardı bakabilirsiniz çok geçmiş olsun 🙏

Barang
Barang

170

Teşekkür ederim. Maması acana first feast. Vets plus almıştım buradan somon yağı. Onu veriyrum günde 2 sıkım. Sizce zayıf tüyleri tamamen furminator ile almalı mıyım? Alırsam yarısı gider tüylerinin bilemedim. Yeni tüyler için.

orhdoner
orhdoner

135444

Bence yavru olduğu için gerek yok şimdi almayın yetişkin olduğu zaman o zaman furminatör alıp kullanırsınız

e234567
e234567

5818

kendi tecrübeme göre söylüyorum, balık yağı size de iyi gelebilir belki. benimki mantar kaptığında kullanmaya başlamıştım hem tüylerini çıkartmıştı hem parlaklığı gözle görülür şekilde değişmişti.

theyusra
theyusra

16477

böyle durumlarda sadece bizim verdiğimiz takviyeler yeterli gelmiyor genelde, veterinerden vetoskin tarzı bir şey almanızı önerebilirim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 231 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR