Sokak Kedisi

ozerumeysa
ozerumeysa

5814 Puan

Deli gibi öksürüyor burnun içinden yeşil yeşil sümükler geliyor hatta ara ara burnu kapanıyor zaten çok kirli ve zayıf bir kedi. Sokakta yaşayan bir kedi evde de kedim var. O yüzden eve alamıyorum. Öksürük krizlerine giriyor.


6 CEVAP

Unabomberr
Unabomberr

103006

Sokak hayvanları için talep edilen fiyatlar vicdansızlık o ayrı bir konu. Benimde ara ara ciğer üşütmesi yaşayan kedilerim oluyor, antibiyotiği ihmal etmeden uygulayın. Evde hazırlanan et türevlerinin etkisi oluyor beslenip toparlanmasında, haşlanmış et suyu yaş mama ve kuru mamaya karıştırılabilir. Bende bio petactive silycumin bağışıklık güçlendirici tablet var, yaş mamanın içine kırıp veriyorum faydası oluyor sanırım. Şuan bunu tedarik edemezsiniz muhtemelen, belki eczaneden hayvanlar içinde kullanılan şuruplardan vs alınabilir.

Cubik
Cubik

13023

Veterinere götürün

diablerose
diablerose

119757

aminosol diye bi vitamin var. suyuna katabilirsiniz. fiyati cok uygun.


veteriner fiyati cok soylemis sanki. baska bi veterinere daha sorabilir misiniz.

edmrcglu
edmrcglu

12731

acil vete gitsin tuzlu suyla burnunu temizlerler seruma bağlarlar ciğerleri dinlerler bir solunum yolu enfeksiyonu vardır belki tedaviden sonra yuva bulmaya çalışssanız çok iyi olur sokağa geri dönüp yine hasta olmaz. veterinere götürene kadar 1 tatlı kaşığı şeker 1 çay kaşığı tuz 1kg suya karıştırıp içirirseniz şırıngayla serum etkisi yaratır zayıf olduğu için biraz kendine gelir belki ama çok öksürüyorsa hiç şırıngaya bulaşmayın ciğere kaçarsa olaylar daha da sarpa sarar yarın veterinere götürebilirseniz çok iyi olur sokak çocuğu olduğunu da belirtirseniz belki indirim yapar 😔😔

ozerumeysa
ozerumeysa

5814

Veteriner hekime götürdüm yazmayı unutmuşum. İleri derecede enfeksiyon var dedi. Bana 1200 liralık tedavi masrafı çıkardı. Talep etmediğimiz halde iç dış parazit dahil şekilde. Sokak hayvanı olduğunu ve o masrafı karşılayamayacağımı söyledim. 5 günlük antibiyotik verdi. Bulaşıcı olabilirmiş bu arada. Ben de evimin girişine yuva aldım içine yatak yaptım. Ama dedi ki tahmin ettiğimiz enfeksiyon çeşidi değilse 5 gün ilaç kullansak da geçmez. İğne de vurdu. Hayat kalitesini arttırmak için ekstra ne yapabilirim onları sormak için yazdım açıkçası

ozerumeysa
ozerumeysa

5814

Gece götürdüğüm için maalesef veteriner tercihi yapamadım açık olan bir tanesine götürdüm bir hafta burada kalması lazım dedi ama ben kediyi almak zorundaydım. Çok güzel bilgiler verenler olmuş teşekkür ederim. Antibiyotik iğnesi iyi geldi gibi gözüküyor. Şuan vitamin takviyesi yapıyorum güzelce besliyorum. Sonraki 5 gün de antibiyotik hapı var onu vericem. Umarım çabucak iyileşir :')

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 359 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR