Kedinin Tüyleri

Ezgikya
Ezgikya

862 Puan

Ya arkadaslar eve her gelen kedinin tüylerinden bahsediyor dökülmüyormu kedi tüyünü yutmak zararli hastanelik olursun vs.vs. hani sıkıldım bu sorulardan aşıları tam oldugu icin oyle bi durum olsada zarar vermez diye düsünüyorum dogrumu

14 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

"Saçın var, bana yaklaşma." diyip geçin.

KedimVar
KedimVar

119251

Parazit aşısı varsa ve çip et yemiyorsa öyle bir sorun yok. :))

Ezgikya
Ezgikya

862

Aynen her gelen bi hikaye anlatip gidiyorlar laf sokmamak icin zor tutuyorum bazen kendimi anlatiyorsunuz da noluyor sanki kediyi hemen disarimi aticaz laf olsun iste...

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Düşündüğünüz Doğru ezgi hanım, bende aynı durumdayım malesef :( sırf sevdiğim için he he deyip geçiyorum bir de üsteliyorlar. Kedinin iç parazit aşısı varsa, sıkıntı yok.

Merloli
Merloli

113439

Düşündüğünüz şey doğru. O hastalığa kist tarzında bir şey deniyor parazit aşıları olmadığı sürece kedi tüyünü yutarsanız akciğerine kaçma olasılığı var ancak sizin kediniz aşılı yani bir sorun yok.

Merloli
Merloli

113439

Endişelenmeyin :)

mustafaparlak
mustafaparlak

2535

Kisti tüy değil, parazit yapar. Takmayın. Alışıyorlar.

EmineDemir
EmineDemir

4621

ay çok mutlu oldum :-))) omşu teyzeler gelip gidenler bakınnn kedi seversem tuy yutup ölmezmişim:-))))))))))))

Aydancat
Aydancat

2550

Furminator alin kesinlikle tuy dokumu olmaz yani sizin bogaziniza kacabilecek olanlar ölü tüyler ki gerçekten de olur aşıyla alakasi yok bunun bende aldim dun siparis verdim

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Bi akrabamiz var yilda bir gideriz yinede kedileri ne kadar cok sevdigimi bilir . her gördüğümde bana arkadasinin kizini anlatiyo iste karacigerine tüy yapışmış kanser olmus ölmüş. Aşılı desemde pek bi faydasi olmuyor anlamalari icin . ailece sabrediyoruz aaa öyle mi falan diyoruz . yapacak bir sey baska bence yok .

pinarcaya
pinarcaya

19123

Şu muhabbet gerçekten can sıkıcı. Tüyden kanser mi olunur Muş... Tüyler akciğere de yapışmaz. Düzenli bir şekilde ic parazit ve dış parazitlerini yaparsanız birşey olmaz. O parazitlere herkesin birçok yerden yakalanma olasılığı var. Düzgün temizlenmemiş maruldan bile ... Bu konuyla ilgili yazılar var. Okuyun içiniz rahatlayacaktir.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Aileme katlanıyorum ben bu konuda :/

Ezgikya
Ezgikya

862

Adım Hatice:) bu hesap arkadasimindi ben kullaniyorum kapaticam zaten. Kedimin tüm aşıları tamam gelen kişilerin öyle demesi canımı sıkıyor anlatsanda anlamiyorlar :) ama düsündügüm dogruysa sıkıntı yok o zaman tesekkur ederimm:)

Ezgikya
Ezgikya

862

Tesekkurler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1046 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR