Su Pınarı Tavsiyesi

Mustafa245
Mustafa245

4202 Puan

Kedilerim için su pınarı alacagım çünkü 12 saat evde olmadığım için koyduğum sular bayatlıyor ve içmiyorlar. kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?

6 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba ben almıştım geçen sene ferplast Vega marka aldım memnunum ama bayagı zam gelmiş malesef ben indirimden almıştım

Mustafa245
Mustafa245

4202

Hocam dediğiniz gibi pahalı fakat benim için gerekli gibi. Ben evdeyken yeterince içiyorlar fakat ben iş yerindeyken su tazelenmedigi için hiç içmiyorlar.

orhdoner
orhdoner

135444

Benim erkek kedim de içmiyordu diye özellikle onun için almıştım aldıktan sonra su içimi arttı biraz da olsa yani işe yaradı bakabilirsiniz isterseniz dediğim ürüne memnunum kullanıyorum

nefeskedi
nefeskedi

10117

Ben de çok istiyorum ama şu an alamıyorum maalesef istediğin ürünler pahalı. Mümkünse içi de çelik olanları tercih edin. H.epsiburada da görmüştüm. Komple çelik ve seramik olanlar var, palalılar ama en sağlıklısı ve uzun ömürlüsü.

Ben cado pet markasının kullanıyorum 1 aya yakın oldu. Ben memnunum. Başta sesini garipsedim ama şuan alıştım. Suyu yeterince koyduğunuz zaman öyle yüksek ses çıkarmıyor. Her kedinin de çok ilgisini çekmiyor bence su pınarı. Benim üç kedim var biri çok az kullanıyor başka kaseye su koyuyorum onun için. Bence başta böyle uygun fiyatlı tercih edilebilir kedilerin ilgisini çekmeme ihtimaline karşı.

yalkuzak
yalkuzak

13555

merhaba, su pınarı zaten maliyetli sonrasında filtre değişimleri de ayrıca maliyetli oluyor. ben ağzı geniş bir cam tabak ve akvaryum motoru ile su pınarı yaptım. suyu temizliyor ve şelale şeklinde yukardan akmasını da sağlıyor kediniz musluktan içmeyi seviyorsa bu onu tatmin edecektir ve su sürekli devrolduğu için bayatlamıyor da hem de baya düşük bütçeli. denemenizi tavsiye ederim, su pınarları genelde plastik oluyor ve uzun vadede bunun da zararını görebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 384 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR