Royal Canin Mama İyi Mi

bobby34
bobby34

5630 Puan

royal canin mama almayı düşünüyorum deneyenler yorumlarsa sevinirim

8 CEVAP

leolenslimon
leolenslimon

4976

Herkes çok kötü olduğunu söylüyor.
Ancak şöyle ki 6 aylık kedime yaklaşık 3 aydır royal canin kitten kullanıyorum.
Tüyleri simli gibi pırıl pırıl, kakasında koku hiçbir şekilde yok, ağız kokusu yok, gaz kokusu yok hatta gaz problemi yok, iştahlı, enerjik, sağlıklı, ishal gibi problemleri daha önce hiç yaşamadık…
Kısacası benim kedime royal canin çok iyi geliyor. Ama ben bugün exclusion az tahıllı yavru maması da söyledim royal caninle birlikte karıştırıp vereceğim diğer mamalardaki besin değerlerine de ihtiyaçları var diye.
Ben royal caninden memnunum ama size tavsiye ederim diyemiyorum çünkü kediden kediye bu bahsettiklerim değişiklik gösteriyor benimkine yarayan sizinkine yaramayabiliyor. Ben olumsuz herhangi bir yanına henüz rastalamadım uzun vadeli etkilerini şuanlık bilemiyorum maalesef

simbakedi
simbakedi

136205

kedinize iyi gelirse kullanılabilir ama benim ilk tercihim olmaz. o fiyatta bozita, sanabelle, proplan denerim ilk onlar iyi gelmezse rc alırım.
http://catfooddb.com/brand/royal%20canin
yurt dısı degerlendirmesi olarak bakabilirsiniz

AslanPati
AslanPati

2205

Daha iyi mamalar var ama bence RC kötü bir mama değil. En iyi mama kedinize iyi gelen mamadır. Onu da biraz deneyerek bulacaksınız. :))

Mehparee
Mehparee

2185

Bence iyi değil sanabelle almanı tavsiye ederim içerik olarak da gayet güzel bir mama benim kedim severek yiyor

Warriorsans
Warriorsans

133985

O fiyata çok daha iyi mamalar var şahsen benim ilk tercihim royal canin olmaz. Bizde şansın ishali için royal canin sensible mamaya geçtik tüyleri çok dökülüyor eskiden hiç dökülmezdi resmen (acana pacifica kullanırken) birde tüyleri sertleşti.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

O fiyat aralığındaki ilk tercihim olmazdı. Ancak kötü bir mama asla değil. Kedinize iyi geliyorsa kesinlikle kullanabilirsiniz. Kedinize iyi gelip gelmemesi önemli olan. Ama o fiyat aralığında ben ilk proplan ya da bozita denerdim. Sanabelle ile ilgili de güzel yorumlar okuyorum. Belki o da olabilir.

NorthNight
NorthNight

16576

Hiç bir mamaya tamamen iyi tamamen kötü demek doğru olmaz. Bütçenize, kedinizin ihtiyaçlarına, uzun vadede etkileyecek içeriğine bakarak karar vermek en doğrusudur. Şahsen Royal canin benim ilk tercihim değildi, kedimizin kusma problemi yüzünden araştırırken bi kaç seçenek içinden royal canin in hassas sindirim mamasını aldık ve memnunum. Şikayetlerimizi ortadan kaldırdı. Ben yıllarca aynı markanın kullanılmasınıda doğru bulmuyorum, çok sık olmamakla birlikte belirli aralıklarla bi kaç markanın rotasyonlu kullanılması gerektiğini düşünüyorum.


Tüm bunları düşünerek sizin şartlarınıza uygunsa deneyebilirsiniz.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

royalden çok daha iyi mamalar var ancak royal canin yıllardır bu sektörde berbat bi mama değil ben de Kitten olanını kullandım memnunum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 355 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR