Kedim Böbrek Yetmezliği Yaşadığı.hangi Mamayı Kullanmalıyım

sipsi77
sipsi77

306 Puan

Kısırlaştırılmış erkek kedim arka bacaklarda da güçsüzlük yaşadığı için çok hareketli değil.bobrek yetmezliği sorunu yaşadık.uresi çok yüksekti.simdi daha iyi ama bundan sonra düşük proteinli ve kaliteli hangi mamayı kullanmalıyım

4 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116364

Virbac bakabilirsiniz. Böbrek desteği adı altında maması var. "Kronik böbrek yetmezliği (veya geçici böbrek yetmezliği) durumunda böbrek fonksiyonunun desteklenmesi içindir" yazıyor. Sadece veteriner satışı var, veteriner mamaları konusunda başarılıdır. Veterinerinize de danışarak bu mamaya geçebilirsiniz. %30 protein içeriyor. Virbac olmazsa Hills gibi diğer firmaların da veteriner serisi mamaları var onlara da bakılabilir ama benim bildiğim Virbac bu konularda daha önde.


Bu tarz özel sağlık durumlarında öncelikli olarak veteriner serisi mamalar tercih etmeniz bence daha iyi olur ama veteriner maması almayacaksınız benim bildiğim düşük protein içeren Sanabelle Urinary maması da var. "Sanabelle Urinary, özellikle idrar organları bölgesinde hassas olan tüm yetişkin kediler için uygundur. Azaltılmış protein ve mineral içeriği ve buna bağlı olarak üriner sistemde bozulmada azalma ile Sanabelle Urinary, böbrekleri ve idrar yollarını besleyicidir, böbrekleri ve idrar organlarını fizyolojik bir şekilde rahatlatır" diye belirtilmiş. %24,5 protein içeriyor, bakabilirsiniz. Bu mama dışında aklıma şuanlık başka mama gelmedi. Bu konuda daha fazla deneyimi olanlar, size daha detaylı bir şekilde yardımcı olacaklardır. Bizim böyle bir durum hakkında hiç tecrübemiz olmadı.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bence veteriner serisi mamalardan devam edin, riske atmayın. virbac bu konuds çok iyi diye duydum sadece kliniklerde satışı bulunuyor.

NorthNight
NorthNight

16576

Bence de veteriner serisi mamaları tercih etmelisiniz. Hiç değilse veterinerinizin önerdiği markaları inceleyip karar verin. Çünkü böbrek yetmezliği ciddi bi durum, tekrarlaması vs Allah korusun daha kalıcı problemler yaratacaktır.

Palyaco
Palyaco

218519

Nutri feline böbrekmamasi yada vibrac veteriner serisi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 348 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80315 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR