Kedim Tezgaha Çıkmaya Başladı

Tunaninannesi
Tunaninannesi

1880 Puan

Yavruyken sahiplendiğimiz kedimizi tezgaha çıkmayacak şekilde yetiştirdik. Aylardır bizimle hiç bu konuda sıkıntı yaşamadık. Ama kısırlaştırdıktan sonra iştah artışından dolayı bizim yiyeceklerimizle çok ilgili olmaya başladı. İlk defa dün gördüm. Bugünde bir baktım tezgahta. Cidden eski haline nasıl geri döndürebilirim? Ev amerikan mutfak olunca sıkıntı yaşıyoruz. Nasıl vazgeçirebilirim bundan?

4 CEVAP

iremm66
iremm66

3128

Kediler meraklı hayvanlardır her ne kadar eğitirseniz eğitin meraklarına yenik düşebilirler bazen ve ayrıca yüksekte durmayı severler benimde kedim var ama sadece acıktığını belli etmek için çıkıyor eğer istemiyorsanız fısfıslı bir kutuya su koyun oraya cıktığı zaman uzaktan sıkın hoşlanmiyacağı için çıkmayı tercih etmeyevektir :)

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Vazgeçirmek biraz zor oluyor maalesef.Her çıktığında inidiriyorum.Çıkmayı biraz azalttı benimki.Birde ilk başlarda sirke sulandırıp tezgahı siliyordum.Kokusunu sevmiyor diye iniyordu.

Pisipiisiicik
Pisipiisiicik

2099

Bizimki tezgaha atladığında musluğu açıyorum sesi duyunca kaçıyo direk. Çıktığını görünce üstüne şöyle bir iki damla su serpin musluğu açıp iki üç kere yapınca böyle yapın etkisi olur belki benim kızımda işe yaradı :)

Palyaco
Palyaco

218519

Fisfis içine su doldurup üstüne hafif sikin 10 sefer sonra cikmicak biz öyle vaz gecirdik

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 197 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR