Exclusion Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Mama Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

Hzlk
Hzlk

294 Puan

Merhaba, son zamanlarda araştırdığım bir marka olan exclusionın ton balıklı kısırlaştırılmış kedi maması ile ilgili bilgisi olan var mı?

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

guzel bir icerik ancak tek mama haline getirmem kedimde. zaten rotasyonlu kullanmanin daha faydali oldugunu dusunuyorum, rotasyona dahil ederim ama dedigim gibi uzun sure sadece bunu kullanmam. sebebi ise diger mamalar kadar eski ve koklu degil, asiri guvenmiyorum

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

@simbakedi ye katılıyorum. Ben de sürekli olarak kullanmam açıkçası. İçeriğini beğeniyorum evet. Ama öyle köklü geçmişi olan bir mama değil. O yüzden biraz mesafeli yaklaşmakta fayda var diye düşünüyorum. Rotasyona dahil edilebilir diye düşünüyorum.

Poncimin
Poncimin

116364

@Hzlk


• Sanabelle mamalarında olmasını istediğiniz gibi yucca bitkisi var. Hatta kedinizin bağırsaklarında sıkıntısı varsa Sanabelle'nin buna özel Kuzulu Sensitive hassas kediler için maması vardı. İçeriği bana göre Exclusion'dan daha iyi ve daha uzun süredir piyasada. Exclusion'un yine de içeriği fena değil, denenebilir ama henüz yeni olduğu için dönüşümlü olarak kullanırdım, sürekli olarak sadece bu mamayı kullanmazdım. Dediğim gibi Sanabelle mamalar da aklınızda bulunsun, Exclusion ile yakın fiyatlarda sayılır. Sanabelle Sensitive Kuzulu mamasının kendi sitesindeki açıklamasını ve içerik kısmını paylaşıyorum:


"Kuzulu Sanabelle Sensitive, hassas mide-bağırsak sistemine sahip kediler için özel olarak geliştirilmiştir.


Kuzulu Sanabelle Sensitive, yüksek besin yoğunluğu, mükemmel kullanılabilirlik ve lezzetlilik özelliklerine sahiptir, bu sayede yem gereksinimi önemli ölçüde azalır ve gastrointestinal sistem buna göre rahatlar. Kuzu kullanıldığından ürün özellikle sindirilebilir ve lezzetlidir.


Kanatlı eti (taze, %20), kümes hayvanı proteini (kuru), pirinç, pirinç unu, hayvansal yağ, taze kuzu (%5), taze ciğer (%5), ciğer unu, hidrolize protein, kurutulmuş pancar küspesi (şekeri alınmış), patates proteini, keten tohumu, bezelye lifi, somon yağı, kalsiyum karbonat, yumurta tozu, balık unu, bezelye (kurutulmuş, %0.4), maya (kurutulmuş, %0.1 mannanoligo sakkaritler, %0.06 beta-glukanlar dahil), potasyum klorür, kızılcık (kurutulmuş, %0,1), yaban mersini (kurutulmuş, %0,1), yeşil dudaklı midye (kurutulmuş), kadife çiçekleri (kurutulmuş), hindiba tozu, yucca bitkisi (kurutulmuş)."

NorthNight
NorthNight

16576

Ben kedimin hassas sindiriminden dolayı royal canin sensible kullanıyorum. Ama exclusionda içerik olarak güzel ve hiç şikayetine rastlamadığım bir mama. Bahsettiğiniz çeşidi de t ren d yolda bugün indirimdeydi 10 kg paketi, kilosu 45₺ civarıydı, bence içeriğine göre fiyatıda gayet iyi denenebilir.

Hzlk
Hzlk

294

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bağırsaklarında sıkıntısı olan bir kedim var Hills’in gastrointestinal mamasını kullanıyordum fakat ishali durmadı ve haliyle mamayı değiştirmek zorunda kaldım. Şu an veterinerin önerisiyle unique kullanıyorum. biraz düzeldi ancak içime sinmiyor içeriği. Ayrıca veteriner Kullanılan mamanın içerğinde Özellikle yucca olması gerekiyor diye öneride bulundu ve bir tek bu mamaya rastladım. İçeriğinde yucca olan Başka mama öneriniz varsa alabilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 351 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR