Kedim Sevdirmeyip Saldırganlaştı

XxBulut
XxBulut

2829 Puan

arkadaşlar bayramın 1. ve 2. günü anneannemlerde kalmamız gerekiyordu evde tek duramaz diye kum kabıyla kedimi de götürdüm.orada biraz korkuyordu ben de başından ayrılmıyordum.ve orada normalden çok fazla uyudu.Sonra eve getirdik uykusu eski haline döndü ama şimdi göbüşünü açıp sevdirmiyor çok saldırgan değil ama sevmeye çalışırken ısırıyor sizce güvenmiyor mu artık eskisi gibi lütfen yardım edin

6 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Tilla_cutest
Hayvan kendini sevdirmek istemiyor diye kızıp ceza vermek çok saçma ve hiç hoş değil bence. O bir canlı istemediği halde sürekli sevip elleyemeye kimsenin hakkı yok.
Forum Sahibi
Büyük ihtimalle ortam değişimi nedeniyle strese girmiş,benim kedim de veteriner dönüşü kendini sevdirmek istemiyor. Biraz zaman verin,rahatlayıp eski haline döneceğini düşünüyorum.
Birde mümkün olduğunca kedinizin ortamını değiştirmeyin,alancı varlıklar oldukları için kendi alanlarının dışında çok stres yaşıyorlar. Kedinizi 2-3 günlük gideceğiniz zaman yeteri kadar kum kabı ve mama ile yalnız bırakabilirsiniz. Daha uzun gideceğiniz zaman bir yakınınızdan her gün gelip mamasını,suyunu tazelemesini ve onu kontrol edip ilgilenmesini rica edebilirsiniz. Gittiğiniz yere götürmek veya birine bırakmak en son tercihler olmalı bence

evinden başka bir yere gittiği için şuan böyle yapıyor olabilir. bence bir iki güne kalmadan eski haline döner. onunla oyunlar oynayın daha fazla.

XxBulut
XxBulut

2829

kimse cevap vermicek mi :(

Şımarmış olabilir kızdığınızı belli edin hafif cezalar verin muhakkak anlayacaktır

XxBulut
XxBulut

2829

teşekkürler hepinize umarım hemen düzelir :(

Dingil
Dingil

1742

Belkide çiftleşme dönemindedir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 675 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR