3 Lık Kedime Aynı Gün Kuduz Ve 4 Lü Karma Aşısı Yapıldı 2.Gün Arka Ayakları Tutmadı Nedeni

sezencan
sezencan

171 Puan

Bebeğime 3 aylık karma ve kuduz aşısını aynı anda yapıldı 2 gün sonra oğlum arka ayakları tutmaz oldu. Hemen kortizon B1 B6 vitamin iğneleri başladı 15 gün sonra 4 gün iyi oldu dedim ama 4. Gün akşamı yine hastalandı yine kortizon ve vitamin bu defa 5 gün yapıldı ağızdan vitamin verildi bugün 4. Gün ayaklarda tekrar başladı önce sağ arka ayaktan başlayıp iki ayak tutmuyor LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN OĞLUM DAHA DÜN 4 AY DOLDURDU

5 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

118613

Farklı bir hastalığı olabilir mi virüs testleri yapıldı mı ? Allah korusun ama fip belirtisine de benziyor. Karma ve kuduz böyle bir şey yapar mı bilmiyorum halsizlik olur ama bu başka bir şey. Karma aşı tedarik sıkıntısı var ortalıkta sahte aşı dolaşıyor. Sahte aşı yapılmış da olabilir.

Minigimmm
Minigimmm

11838

Aşılardan önce herhangi bir rahatsızlığı bir problemi var miydi. Nasil hem karmayi hem kuduzu ayni gun yapabiliyorlar bu nasil bir hekimlik ben çözemedim yazik gunah yavruya o bünye o vucut nasil kaldirsin o kadar aşıyı. Sonuçta o aşılar su değil ya bir cesit hastalik virüs veriliyor vücutlarına bagisiklik kazansin diye. Ustelik karma aşı 3 çeşit virüsü kapsayan bir aşı. Bana ilginç geldi. Aşı için kedilerin sapasağlam olmasını parazitlerinden arınmasını isterler ki bagisiklik sistemi aşı ile verilen virüsle zaten savaşacagı değeri düşeceği icin bir de bir baska durum olsun istenmez normalde. Hâl boyle iken olmasi gereken bu iken 2 aşiyi ust uste ayni gun vurmak saçmalık. Şuan karma aşılarda da bir sıkıntı var kim karma aşi vuruluyorsa kedisinde sıkıntı yaşıyor. Çözemedim. Kime neye guveneceğimizi şaşırdık doğrusu. Siz bence başka bir hekime daha danışın görüşün. Bir lösemi corona testleri ve kan tahlili yapilsa iyi olur.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Aynı anda iki aşı yapılmamalı kesinlikle yarardan çok zararı olur off kıyamam bu yavruya 🥺 ne yapılabilir hiç bilmiyorum inşallah iyileşir

Üstte kalsın

Lils
Lils

125528

İki ağır aşı aynı anda yapılmış. Bağışıklığı düşükse çok kötü etkilenir. Geçen gün kedi.bakisi adlı instagram hesabının hikayesinde paylaşılmıştı bu durum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 466 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR