Kedimin Her Dakika Oyun İsteği

Willy-Wonka
Willy-Wonka

5558 Puan

4,5 aylık kedim sabahın 7 sinde uyandırıyor mamasını yedikten sonra oyun da oyun asla gitmiyor yanımdan. Uyurken oynayım diye elimi ısırıyor üstüme atlıyor. Sabah uykusu haram yani bana. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz? Oynayacak oyun aramaktan koşturmaktan çok yoruldum cidden hep işlerim aksıyor. Neden bu kadar çok ilgi istiyorlar (yavru olması dışında :D)

2 CEVAP

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

İlgi istemeleri normal ona da hak veriyorum benimki de oyun delisi.Şöyle düşünüyorum onun hayatındaki tek insan benim hâliyle dışarı çıktığımda sıkılıyor ve zaman geçirmek istiyor.Benimki her sabah tam 6.30ta uyandırır.Mamasını 8de veriyorum.Gece ben uyanıkken o uyuduğu için sabah da erken kalkıyor.Ben çözüm yolu olarak uyuyana kadar onun da uyumasını engelliyorum oyun falan oynatıyorum uyumasın diye.Böylece aynı saatte yattığımız geceler en azından 8i bulabiliyor uyanması.

Mustafa245
Mustafa245

4202

Hocam geceleri yatmadan önce oyun oynayın yorun onu. Aynı sorun bende vardı sabah 7 de işten gelince uyutmuyordu. 2. Kediyi sahiplendim ve sorun çözüldü. Maddi durumunuz varsa 2.kediyi sahiplenebilirsiniz. Hem canları sıkılmıyor hemde yanına arkadaş oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 189 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR