Malt İhtiyacı Olan Var Mı

dilanbulent
dilanbulent

17247 Puan

Elimde şu an Vet's Plus marka hiç kullanılmayan bir malt macun var. Son kullanma tarihine de bayağı var. Petlebi tarafından hediye olarak verilmişti bana, ama benim kedim Trixie haricinde hiçbir malt macunu sevmiyor o yüzden boş yere elimde duruyor şu an.


Eğer ihtiyacı olan varsa gönderebilirim, ihtiyacı olan iletişime geçebilirse sevinirim.

7 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17247

Maltı bana verir misiniz diye mesaj atıyorlar. Profillerine bakıyorum, hepsinin en az 1 tane binlerce lira verdikleri cins kedileri var. Hadi onu geçtim açtığı başlıklara bakıyorum, Acana mı alsam ND mi alsam diye başlık açmış herif. Utanmadan mesaj atıyor malt macun alamadım bana ver diye. Acana alan adamın, cins kediye binlerce lira veren adamın aynı zamanda malt macuna da verebileceği para vardır diye tahmin ediyorum.


Bizim milletimizde beleş mal aşıklığı var. Zengin olsa dahi, beleşe 5 liralık şey görse talip oluyor. Ben gereken insanlara mesajımı ilettim. Hangisi erken cevaplarsa ona nasip olsun zaten para karşılığı da vermiyorum.

edadnmzr
edadnmzr

118613

@Zeelis bu kadar genelleme yapmanız çok yanlış bence. Gerçekten ihtiyacı olan biri almak için mesaj atmış olabilir. Ki zaten vermek isteyen kişi malta bir ücret ödememiş. Hediye gelen bir ürünü vermek istediğini söylüyor. Zarar edeceği veya kandırılacağı bir durum yok.

Zeeelis
Zeeelis

2876

bence ihtiyacım var diyen kimseye inanma onun yerine dolaptan sattım ben geçenlerde kedimin beğenmediği maltı parasıyla da besleme yapan tanıdığım birine mama gönderdim mama kumbarasından.bilmiyorum çok mu komplo teorisi ama insanlara güvenmiyorum kendilerine bi şey alırken düşünmeyen insanlar kedileri söz konusu olduğunda çok pinti davranıyolar o yüzden bence dediğim gibi yap.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Merhaba şu sıra sokakta bulduğum yavruya (burada da başlık açmıştım belki görmüşsünüzdür) bakmaktan borçlar arasında Malta falan bütçemi ayıramadım. Belki başkasına göndermediyseniz ben kabul edebilirim

Selam benim ihtiyacım var diğer eksiklerini almaktan ona sıra gelmedi :D uygun görürseniz almak istiyorum

Zeeelis
Zeeelis

2876

ben yazan kişiyi görmemiştim onun için söylemiyorum belki ihtiyacı vardır o kişinin bilemem.Genel bir kanı sadece sosyal medyada öyle kötü insanlar var ki.Yoksa kendi malı zaten vermekte özgür ben sadece kendi yaptığımdan örnek gösterdim.

dilanbulent
dilanbulent

17247

Bunu da buraya yazdım umarım bu yazdığım şeyi görürsün de biraz utanırsın diye.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 405 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR