Yavru Kedinin İştahı Gitti

Warriorsans
Warriorsans

133985 Puan

Arkadaşlar hatırlayanlarınız olur sokakta ağzından kan ve iltihap akan aşırı zayıf bir kedi bulmuştum. Veterinere gittik ilaçlarını kullanıyoruz vs 4 gündür bizde ilk geldiği gün zaten hiç iştahı yoktu ama sonra 2. Ve 3. Günü baya iştahı gelmişti yaş mamayı sulandırdığımda kendi yemeye çalışıyordu falan ama bu gün tekrar iştahı gitti ve ağzındaki akıntı biraz kendini göstermeye başladı 😔 sıvı mama aldık 150 ml 200 TL 🤦‍♀️ Bu akşam sıvı mamadan 30 ml kadar verdim bundan sonra sıvı mamayla besleyeceğim ama hareketsiz olması ve iştahının gitmesi beni korkuttu. Cumartesi pazar da finallerim var o günler günün büyük bir kısmı yalnız kalmak zorunda kalacak çünkü okulum uzak 🥺 pazartesi tekrar veterinere götürmek istiyorum hem iç dış parazit aşısı da yapılmalı ama sizce daha mı erken götürmeliyim? Büyük ihtimalle kan tahlili vs de bakacaklar ve uygulanacak tedavi de olacağı için tekrar ciddi bir miktar çıkacağa benziyor 😔 ona her şey feda olsun yeter ki iyileşsin ama ne yapacağımı bilmiyorum çok moralim bozuldu iyiye giderken tekrar kötüye gitmesi. Bilmeyenler için ilk fotoğrafa ilk halini ekledim.


2 CEVAP

Yaa çokta sevimliymiş kıyamam . Belkide ilaçlar iltihabı yeterince kurutmamıştır ve devam ediyordur. Dediğiniz besin viyo sanırım günde toplamda 30 ml öneriliyor oda en iyi emilim için aç karnına diye biliyorum. Enjektör ile ağzına sıkarak yedirmeye çalışın. Kedilerin iki gün yemek yememesi tehlikelidir. yemeye devam ederse tekrar götürün bence beklemeyin. Kan tahlilini karşılayamayacağınızı söylersiniz.

Warriorsans
Warriorsans

133985

@tuvana_tuvana evet viyo mama veriyorum ağzına şırıngaylansıkıyorum. gün boyu doğru düzgün yemediği için akşam verdim ama bundan sonra sabah aç karna vereceğim inşallah iyi gelir. Ağzına piraldyne isimli bir ilacı günde 3 kez sürüyorum ve hiç sürdürmek istemiyor. Aslında iyice tüm diş erlerine gelecek şekilde sürmeme izin verse daha çok etki edebilirdi 😔 malesef veterinerimizle daha önce de sokak hayvanları tedavisi hakkında uzunca konuştuk ama minik bir indirim dışı hiçbir şey yapmıyor :/ sürekli sokak hayvanlarını götürmeye çalışıyorum ama bir yere kadar oluyor. Keşke sokak hayvanlarına makul fiyatlarda bakılsa.. daha yeni borcumuzu kapattık veterinere bakalım nasıl olacak bilmiyorum artık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 260 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80587 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR