Kedim Yarın Kısırlaştırılacak Ama Mama Yemiyor?

Merhaba, yarın iki dişi kedimi kısırlaştıracağım, 12 saat açlıktan önceki son 1 saat mamalarını önlerine koydum ama biri yedi biriyse hiç yemedi. Zorluyorum yemiyor. Kahvaltısını 11’de yapmıştı hiçbir şey yemezse şimdi çok acıkmaz mı? Mamasını değiştirmiştim Proplan’dan Felicia’ya geçtim ama neyini beğenmedi ki ikisi de balıklı? Kedimin normalde bu operasyona aç girmesi gerektiğini biliyorum ama şimdi bu mamayı yemezse extra aç olacak sizce ne yapmalıyım?

4 CEVAP

parskedy
parskedy

3280

merhaba, sevdiği bir yaş mamayı vermeyi deneyebilirsiniz. dediğiniz gibi yarın için ekstra aç olması daha çok stres olmasına yol açabilir. kuru mama dışında sevdiği başka şeyler vermeyi deneyin.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Yaş mama, haşlama et, tavuk, balık falan verebilirsiniz. Onları yer mutlaka diye düşünüyorum.

teddybal
teddybal

123878

Yerinizde olsam hemen bir paket (varsa en sevdiği marka) yaş mama açıp yediririm 5dk'da yer zaten hala verebilirsiniz bence. Şimdiden geçmiş olsun.

@parskedy biraz daha zorlayınca hafif hafif yedi, çok yemedi ama hiç değilse biraz tutar diye düşünüyorum. Zaten çok obur bir kedi olmadığı için normal şartlarda hiç sorgulamayacağım bir şey ama operasyon öncesi olacağı için tedirgin oldum. Normalde verirdim haşlanmış bir şeyler ya da başka bir mama ama 21.30’dan sonra vermeyin dedikleri için şimdi ellemesem, az da olsa yemiş olması sorun çıkarmaz herhalde… değil mi? :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 197 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR