Mama Sorunsalı

Kedim dermatolojik olarak sıkıntılı bir kedi, eşimde allerji var. Tam mama tutturduk derken şimdi de proplan sağolsun ürün vermiyor. Petlebi de siparişimi iptal etti , mama yok çünkü. Pro plan liveclear kullanıyoruz. Hem kedimin mantar ve egzama sorununa iyi geldi , hem de eşimin allerjisine. Sorum şu, görülüyor ki bu mamayı bulamayacağım, evde karantinada olmasam veteriner veteriner gezeceğim o derece ..alternatif olarak gerçekten hassas derili hayvanlara özel mama tavsiyesi lütfen, mesela virbac nasıldır? Royal anallerjenic diye bir mama tavsiye ettiler 2 kg 320 TL 🤦🏼‍♀️ lütfen yardım edin ne yiyecek bu paticanlar.

9 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

118613

Geçmiş olsun öncelikle. Virbac güzel mamadır burada da birkaç kişi memnundu. Yanlış hatırlamıyorsam internette satışı yok sadece veterinerlerde var. Royal canin pek önermem.

Zaten biz sürekli veterinerdeyiz 😢😢 mama temin etmek sıkıntı olmaz.
Bir yandan da araştırma yaparken advance mamalar hakkında çok övgü duydum ama onun da 1.8 kg 280 civarı 🤦🏼‍♀️ bizim oğlan da baya iştahlı.. yeterli iyi olsun, virbac fiyatı ne acaba ?

Renklipati
Renklipati

140143

Virbac veteriner serisi çok beğenilen bir mama aslında, sadece veteriner klinikte satışı var,banada veterinerim çok öneriyor virbac..ve kliniğe gittiğim zaman çoğu kişi o mamayı kullanıyor çok memnun kaldıklarını ve sürekli virbac aldıklarını söylüyor..bence secenegiz virbac olsun,ona uygun bir serisinden veriler

Renklipati
Renklipati

140143

En son geçen ay sordum veterinere gerçi her klinik fiyatı da farklı, aşağı yukarı kilosu 90 100 TL ye geliyor du büyük paketi daha uygundu 1,5 kg ma 165..3kg 290..12 kg 825 TL demişti klinik fark eder bizimki biraz pahalı

Pofupof
Pofupof

16210

Merhaba. Bizim bahçede aşırı alerjik bir kedimiz var. Öyleki bütün vücudunda yaralar açılıyor, tüyleri dökülüyor. 2 ay önce o kadar kötü durumdaydı ki 1 ay veterinerde kaldı ve bir alerji tedavisi uygulandı, antibiyotik aldı yaraları için vs. Bu süreçte veterinerimiz Virbac satmasına rağmen bize RC Hypoallergenic önerdi ve klinikte bunu yedi. Şimdi sokakta, maalesef yuva bulamadık :( Maddi manevi bunca emek boşa gitmesin, tekrar acı çekmesin diye sokakta da Rc Hypoallergenic yiyor.
Ben çok iyi geldiğini düşünüyorum. Sokağa salalı 1.5 ay oldu. Geçen hafta kontrole gittik. Çok çok iyi buldu veterinerimiz. Başka mama yeseydi, sokakta kesin ilk haftadan tekrar hasta olurdu.
Evet, maalesef çok pahalı ama işe yarıyor.
Çok Çok geçmiş olsun.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Hekiminizle konuşup klinik mama kullanabilirsiniz. Virbac iyidir. Ayrıca eşinizin alerjisi için çeşitli ilaçlar kullanması gerekiyor, kullanıyor mu bilmiyorum.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Tabii ki ilaçları bir doktor reçete olarak yazmalı🙏

Palyaco
Palyaco

218519

Proplan alerjik mama marka.mama kolay.mama buralarda var

simbakedi
simbakedi

136205

vircab iyi mamadır. ama " marka mama " sitesinde istediğiniz mama var sanırım. pahalıdır tabi ama tekrar bakın isterseniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 256 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR