Kısırlaştırılmış Kedim Mama Yemeye Yeltendi, Ama Yiyemiyor.

Merhaba, kedimi kısırlaştırdım bugün. 8-9 gibi mama koy önlerine dedi veteriner koydum, sesini duyunca kalktı hemen yanıma geldi yemek ister gibi ama mamayı önüne koyunca yiyemedi? :( Kuru mama vermemeli miyim, yaş mı olmalı? Yavrum niye yemek istedi de yiyemedi, çok üzülüyorum…

8 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Aynen bizde de öyle olmuştu, kuru değil de en sevdiği yaş mamalardan verin birkaç gün çünkü yeltenip de yemeyi beceremiyorlardı aynı şekilde bizimkiler de, hem su da almış olur bu şekilde daha iyi olur yaş mama. Biraz da kuru mama koymuştum ama tabaklarına hergün, ne zaman isterlerse denesinler yemeyi diye, iki üç güne kuru mama da tırtıklamaya başlıyorlar ama ben genelde yaş mama ile şımartmıştım ilk hafta o yüzden pek kuruya bakmamışlardı.

teddybal
teddybal

123878

Bu arada bahsettiklerim dişi kedilerdi, farklı zamanlarda opere oldular ama normal anestezi ile oldular ikisinde de operasyon sonu süreç hemen hemen aynı ilerledi sizinki de toparlar merak etmeyin, ilk gün en zoru sonra kolaylaşıyor, çok geçmiş olsun.

@teddybal Teşekkür ederim. Bizimkiler de dişi, tecrübelerimiz aşağı yukarı aynı olabilir diye soruyorum. İki kedi aynı anda kısırlaştırdım, biri yedi şimdi diğeri hiç yemiyor. Hiç yemeyen 4 kere kustu, diğerinde kusma yok. Normal midir?

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba,


Geçmiş olsun öncelikle. Yaş mamayı kademeli olarak vermeyi deneyebilirsiniz. Örneğin 10'da yarısını verip, kalanı da bir saat sonra verebilirsiniz.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ben bu yüzden 2 gün boyunca yaş mama verdim🙏 Sonra kuru mama yemeye başladı.

Palyaco
Palyaco

218519

Geçmiş olsun 24 saat kuru mama vermeyin yasmama verin

teddybal
teddybal

123878

Biz hiç kusma yaşamamıştık ama anesteziklerde kusma yan etkisi görülebiliyor, 4 kere kusma ne kadar normaldir ameliyatı yapan hekime sormak lazım, veterinerinizi arayıp danışın
bence hem içiniz daha rahat olur. Tekrar çok geçmiş olsun.

bobby34
bobby34

5630

yaş mama verin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 261 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80971 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR