Kedim Az Mama Yiyor Lütfen Yardımcı Olur Musunuz

stellabennett
stellabennett

119987 Puan

kedim şu an yaklaşık 4 aylık ilk geldiğinde yaklaşık 2 aylık falandı ve kuru mamayı yemiyordu pek kuru mamayı ıslatıyordum ve içine de birazcık yaş mama katıp veriyordum öyle iştahlı bir şekilde yiyordu ama şu sıralar bundan da bıkmış gibi çok az yiyor ben de güçsüz düşmesinden korkuyorum ne yapmam lazım ve kuru mamayı kuru şekilde (yani ıslatmadan) yedirmeye nasıl alıştırabilirim

4 CEVAP

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Belki de mama değişikliğine gitmeniz gerekiyordur. Rotasyon yapmanız hem sıkılmamasını sağlar hem de her mamadan alması gereken temel besin öğelerini temin etmesine yardımcı olur. Bu geçişler, onun neleri sevdiğini teşhis etmenizi de sağlayabilir inşallah. Bu arada Kitten mama mı tüketiyorsunuz acaba? Farklı kitten mamalara yönelebilirsiniz.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Mamayı sevmemiş olabilir, mamanızı değiştirebilirsiniz🙏

putmeinatrance
putmeinatrance

14473

Mamadan sıkılmış olabilir iştahına uygun başka mamalar deneyebilirsiniz

parskedy
parskedy

3280

merhaba, herkesin söylediği gibi mamadan sıkılmış olabilir ya da diş çıkarma dönemine girmiş olabilir. benim erkek kedim diş çıkarma döneminde çok iştahsızdı, o dönem bolca yaş mama verdim. mamasını yerken izleyip eğer ağzından mamayı düşürüyorsa kıramıyor olabilir. ona göre tekrar yaş mamayla karıştırmaya başlayabilirsiniz. yalnız eğer öyleyse dikkat edin kuru mamayla karıştırarak ya da arada kuru mama vererek yaş mamayı arttırın, yoksa sonrasında yaş mamaya alıştığı için kuru mamayı reddedebilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 203 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR