Econature Yavru Kedi Maması

Anket

EcoNature
(2 oy)
Whiskas
(0 oy)
Diğer
(4 oy)
Jungle
(1 oy)
Toplam (7 oy)

Merhabalar, öncelikle bir sorum var. Arkadaşım bir kedi aldi, kendisi 3-4 aylık bir > Norvec Orman Kedisi, dişi. Yeni sahiplenildi, suanlik ona proline almıştı, pek iştahlı yememiş whiskas almış. Şuan


whiskas


ile idare ediyor.


Gimcat


kedi malti aldı. Ancak asil sorusu şu, durumlari Royal Canin alacak kadar iyi değil . Fiyati uygun ve iyi bir mama ararken **EcoNature **yavru kedi mamasını bulmuş. Ne dersiniz önerir misiniz? Önermiyorsanız başka bir mama önerisinde bulunur musunuz?

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

butce yoksa bile bu mamalar tercih edilmemeli asla. su an fiyattan kisiyor olabilirler ancak ilerde veteriner masrafina bile yetisemezler, ozellikle bu tur mamalar kullanirlarsa veteriner yollari cok uzun surmez. butce yoksa belki mystic, bonacibo, golosi, prochoice tercih edilebilir. buyuk paket (10-12kg) alirlarsa kilo basina royal canine gore daha uyguna gelen ve cok daha saglikli mamalar da var exclusion, sanabelle, bozita gibi.

Lils
Lils

125528

Mystic
Bonacibo
Micho
Öneririm. Durumları iyi değilde gimcat malta para vermek yerine vets plus alsın. Gimcat ile fark yok sayılır

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Gimcat malta para vermek yerine daha kaliteli mama alsın. Whiskas sokak kedisine bile verilmez yahu. Proline, econature... Ben başlığa sokak kedisi için mama önerisi sanarak girdim🙊

teddybal
teddybal

123878

Bütçe sıkıntılı ise Brit Premium, Golosi, Mystic, Prochoice olabilir. Ama bütçe varsa mama konusunu iyice araştırmasını tavsiye ederim kedi yeni sahiplenildiği için bilmiyor olabilirler konuyu.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Söylediğiniz mama markaları çok kötü. Bunlar yerine mystic, prochoice, bonachibo, Micho, mycat, obivan selection gibi markalara bakıp bütçesine uyanı alabilir. Malt olarak gimcat evet kaliteli ama bütçesi yoksa gereksiz pahalı. Vetsplus, zoovital gibi markalara bakabilir Maltta.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 294 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR