merhaba önceden annesi gençlik hastalığı atlatmış bir yavru sahiplenmek istiorum anlayacağınız yavru taşıyıcı ama ileride çiftleştirmek istiyorum sizce çiftleştirilir mi? lütfen konuyu bilen kişiler cevaplasın .
çiftleştirildiği kediye geçer hastalık. ama aşıları tam olunca geçiyor mu tam emin değilim yanlış bilgi vermeyim şimdi.
Bence hiç riske girmeye deymez.Doğacak yavruların ve çiftleşeceği kedinin sağlığından hiç bir şey önemli olmamalı
ela hanım cins değilse neden çiftleştirmesin? cins takıntısı olmayıp bir canı kurtarmak için sadece savaşabilecek insanlar da var. onlar yavruları merak etmeyin.
dollfacepersian'a katılıyorum. riske deymez. kısırlaştırmak ayrıca bir sürü hastalıktan korur kedişinizi.
söylediğinize katılmıyorum, petshoptaki 5 yavrunun kurtarılmaması neden iyi bir şey ?pet shopu savunmuyorum ama onlar da can değil mi ?
Hasta hayvanlarla ciftlestirme yapmayin.
elaaaa hanım açıklık getirirseniz sevinirim, kedinin doğum yapması için cins olması kuralı mı var?
Şöyle açıklayayım ki cins olursa sahip bulmak kolay olur fakat cins olmayan kediler doğduktan sonra sahip bulunamayabiliyor. Ayrıca 5 yavru oldu diyelim. 5 i de sahiplendirildi. Bu sefer başka 5 kedi yuvasız kalacak. Ama cins bir kedi 5 yavru yavrulasa ve insanlar bunları aldığında petshoptan 5 yavru daha alınmayacak ki bu iyi bir şey. Yavrular açısından dedim. Hepsine bakabilecekse ya da güvenilir sahipler bulabilecekse çiftleştirsin. Ama zaten taşıyıcıymış, risk almaya değmez.
Cins değilse çiftleştirmeyin zaten.
bu iyi bir şey değil fazla da. orada ne kadar kötü koşullarda yaşamaya mahkum ediliyor hayvanlar malesef.
:(((
Can ama biz onlar da can diyip aldıkça anne babaları damızlık olarak kullanılacak. Ya anne babalarınınki can değil mi? Ya da doğup annesinden erken yaşta ayrılan diğer yavrularınki can değil mi? Biz almazsak bu işkence de biter. Onlar da can değil mi denip alınacak yavru kalmaz.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor