Dışarıya Kaçmaya Meyilli Kedi

Dnzmse
Dnzmse

4546 Puan

Kedim 4 yaşında, dişi, kısır.Evin dış kapısı her açıldığında dışarı kaçma huyu var.Ne kadar engellemeye çalışsakta senelerdir bu böyle.Normalde binanın ara holünde dolanır bizde arkasından kovalar eve alırdık.Fakat iki gün önce annem elinde poşet varken kedimi kaçırıyor ve nasıl olsa alt kata ya da üst kata kaçmıyor diye düşünüp elindeki poşetleri içeri bırakıp öyle eve alırım diye düşünüyor.Kapıyı açmasıyla alt kata doğru kaçan kedimi görüp bana seslendi bende arkasından koştum, ben koştukça benden kaçan kedimi zar zor yakaladım.Boynunda her zaman safety click (bir yere takıldığında boğulmasını önleyen) tasma var.Fakat tasmasız bi vakit kaçsa kim bilecek onun ev kedisi olduğunu?Alt kat komşuma kapısına tekir tasmalı veya tasmasız bi kedi gelirse eve almasını ve bize haber vermesini söyleyeceğim.Çünkü ailem bazen kediyi kaçırdığının farkında bile olmuyor🙄Bu durumu yaşayan ve herhangi bir çözüm bulanlar var ise benimle paylaşırsa çok sevinirim.


2 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

ben bulamadim. benimki de 1 yasinda, kisir ve her kapi acildiginda firliyor, hatta bizim kata asansor gelince bile kapiya gidip miyavliyor cikmak icin. ben de aileme givenmiyorum bu konuda onlar da cok fark etmiyor. kapi acildiginda ben de gidiyorum kapiya valla. eve girerken sorun oluyor hep. elimde poset varsa hisirdatiyorum ki korksun eve girsin, ayagimla itiyorum. kacarsa da evde yas mama tabagi var, ona yas mama verecekmis gibi gosterince geliyor. caresi yok valla

teddybal
teddybal

123878

Aşağıda bina kapısı hep kapalı oluyorsa iyi aslında ama belli olmuyor işte bazen açık da olabiliyor. Her açıdan kapalı olması lazım aslında kendi güvenliğimiz için de, herkes birbirini tembihliyor mesela bizde asla açık kapı kalmasın diye(apt toplantısında mutlaka dile getirin eğer dış kapıya dikkat edilmiyorsa)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 261 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81537 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR