2 Gün Sonra Kedim Kısırlaştırılacak

Quincy
Quincy

1435 Puan

Merhabalar. 2 gün sonra erkek kedimi kısırlaştırıyoruz. Evde yarın temizlik yapacağım, onun oturduğu minderleri de yıkadım. Bunun dışında bana önerebileceğiniz bir şey var mı ? veterinerimiz estetik dikişin üzerine 1-2 adet normal dikiş yapacağını ve kafasına koruyucu takacağını söyledi. hiç böyle bir ameliyat yaptıran oldu mu? estetik dikiş konusunda yalan söylediğini düşünmüyorum çünkü doktorumuza güveniyorum, fakat bu şekilde yaptıran hiç duymadım... ( Bir de aminofel ve Vetsplus'dan aldığım üriner destek tabletini veterinerime ameliyat öncesi soracağım. Kendisiyle konuştuktan sonra buradan bilgilendirme yapacağım, ürünleri almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olur diye düşünüyorum. )


5 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Estetik dikiş atıldıktan sonra üzerine dikiş atılmasına gerek yok, zaten üzerine dikiş atılıyorsa estetik dikiş olmuyor. Ve estetik dikişte boyunluğa gerek yok.


Kumunuda tamamen döküp yenileyin temiz kalsın.


İşlemden sonra her gün batikon ile silin yarasını enfeksiyon kapmasın.


Anestezinin etkisiyle bağırsak fonksiyonları yavaşlayacağı için kabızlık yaşanabiliyor, 2-3 gün yaş mama verin, ilk dışkılamasını yaptıktan sonra kuru mamayla devam edebilirsiniz.


Çok geçmiş olsun erkek kedilerde süreç daha kolay oluyor, çabucak toparlanır umarım.

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Bağışıklığını güçlendirecek bir takviye verebilirsiniz, birkaç hafta. Neticede bir operasyon ve bağışıklığını olumsuz etkilemesine mahal olmasın inşallah. Erkek kedi için boyunluk ilk defa duyuyorum. Mademki dışarıdan dikişi olacak, o zaman o bölgeyi dikişlerin açılmaması için kedinizden korumalısınız. Başlıkla rahat edemezse bir ameliyat korsesi düşünebilirsiniz.
Şimdiden çok geçmiş olsun.

edmrcglu
edmrcglu

12695

ben erkek kedimin kısırlaştığı ilk gece ölü gibi yatmasına çok üzüldüğümden evde viyo mama vardı ondan yedirdim böyle bir canlanma yok sakın gece vermeyin dikişlerini ısıracak mı diye uyuyamadım çok aktifleşti 2. gün isterseniz verebilirsiniz hekiminize de danışın

Quincy
Quincy

1435

teşekkür ederim yanıtlarınız için

Quincy
Quincy

1435

viyo mamayı bilmiyorum şimdi siz deyince baktım. aminofel ile yakın gibi geldi işlevi. bende aminofel var. onu kullanmayı soracağım. teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 307 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR