Taşındık Kedim Yemek Yemiyor

aleynaaras
aleynaaras

186 Puan

Merhaba. Yeni eve taşındık. Kedi ile taşınırken dikkat edilmesi gereken her şeyi yaptım fakat buna rağmen kedim yeni evimizde çok korkuyor. Sürekli tetik halinde. Mamasını yemiyor. Sevdiği birkaç yiyecek var onlardan verdim bir ısırık alıp bıraktı. Yani 1 gündür neredeyse hiçbir şey yemedi su da içmiyor. Şu an halsizliği yok. Ne yapmalıyım?

5 CEVAP

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Hayırlı olsun yeni eviniz inşallah. Henüz çok yeni bir durum. Dikkat etseniz bile zamana ihtiyaç duyulan bir konu bu. Zamanla düzelip yeme-içme rutinine dönüş yapacaktır.

Lils
Lils

125528

Birkaç gün böyle olması normal. Ben şehir dışına kedimi götürdüğüm zaman 3-4. gün yemeye başlamıştı. İlk 2 gün doğru düzgün beslenmedi. En sonunda ton balığı verdim onu yedi ama sonra yine aynı iştahsızlık sürdü kısa süre.

aleynaaras
aleynaaras

186

anladım teşekkürler

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Merak etmeyin çok normal bir durum. Daha çok yeni taşınmışsınız. Mutlaka yiyecektir. Şuan ortamı tanımasına izin verin. Hayırlı olsun yeni eviniz bu arada 😊

Minigimmm
Minigimmm

11838

Hayırlı olsun. Ona zaman tanıyın. Eviniz tamamen serilince tamamen esyalar yerleşince oda yavas yavas çözülmeye başlayıp evi bir kolaçan ettikten sonra düzelecektir. Biz de mesela yazın buyuk temizliğe girdiğimizde halilar yikamaya gittiginde bile çok etkileniyor. Hic unutmuyorum halilar yikamadan gelince serdigimizde her halinin üzerine kendini atip göbeğini acip keyif yapmisti :))) geçen ay misafirliğe bir eve gittik 2 gun ne yemek yedi ne tuvalete gitti daha sonra ortama alışınca yaş mama yemişti. Stres altındayken boyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Siz en hizlisindan evinizi yerleştirip ona yardimci olun bu dönemde yas mama odul mamalarla idare edebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 390 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR