Kedim Oyun Oynarken Çok Hırçın

sconnie
sconnie

3284 Puan

hırçından kastım bana saldırması ısırması falan değil böyle çok deli gibi oynaması yakala getir oynuyoruz mesela topun peşinde kendini oradan oraya atıyor kapılara duvarlara çarpıyor ödüm kopuyor kafasına sert darbe alacak ya da bir yerlerini kıracak diye oyun oynarken kendine zarar verme ihtimali var mı?? bu konuda alabileceğim bir önlem var mı? ve sizinkiler de oyun oynarken böyle mi?

4 CEVAP

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693

Bizimkisi 5 senedir bu sekil sizi çok iyi anlıyorum bir sıkıntı olmadı bizde

Ozzey
Ozzey

118677

:)) derdin boylesine sukur edin ve bol bol kosturun iple. enerjiyi atmaya calisiyor gayet normal endiselenmeyin.

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Merhaba Benimki de çok deli oynuyor.Hızını durmayı ayarlayamıyor.Patinaj çekerek evde koşturuyor:)Kapıya duvara eşyalara da çarpıyor hâliyle koşarken.Diş değişim döneminde dişi düşmeden önce 2dişi de damağa doğru yamulmuştu.Sonradan fark ettiğim için oynarken mi yaptı bilmiyorum.Sallanıyordu zaten vet hekim çekti hemen.Yenileri de çıktı zaten.Hâla ara ara dişlerini kontrol ederim ama bir daha yaşamadık.Ama deli oynamasına yapabilecek bir şey gelmedi aklıma.Sadece önlem alabiliyorum.

sconnie
sconnie

3284

konu o olunca çok pimpirikli oluyorum aman bir yerine bir şey olmasın aman hasta olmasın derken ufak meseleleri büyütüyorum sanırım daha rahat olmam lazım...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82147 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR