Kedilerde Sarılık Ve Karaciğer İle İlgili Deneyimi Olan Var Mı?

Gitaradam
Gitaradam

1461 Puan

Mercan 10 gün veterinere kaldı. Karaciğeri yükselmişti serum ve ilaç tedavisi gördü bugün eve döndü bir hafta şurup içecek. hala istahsiz ve kakasi yok henüz. Başından benzer bir olay geçen oldu mu?
Aramızda kedisini karaciğer sorunundan kaybeden var mı?

12 CEVAP

1Elif
1Elif

792

Benim ihtiyarın ALT değeri 1000lerde, 500lere inince iyi diyoruz. Hepatik mama ve hepatiel forte hapını kullandıkça daha beter oldu. Bir ara öldü artık diyerek ilaçları bırakıp 15 gün sadece sevdiği yaş mamalarla besledim tüm değerleri normale döndü. Aşırı beslenmekten böbrekler gitti bu sefer.Böbrek ilaçları tekrar karaciğeri yordu. Şimdi yine 1000lerde geziyor. Veda Cleansing Tea vazgeçilmez hapımız.

1Elif
1Elif

792

Karaciğer hastası kediyi sık beslemelisiniz. Az az sık sık. Mide boş kalmamalı, karaciğer yorulmamalı. Sevdiği ne varsa ondan vermeye çalışın. Stresten uzak olmalı. Hemen kaybettim diye düşünmeyin, benimki 2 ay önce 5 gün hiç yemek yemedi sadece serumla yaşadı. Parazit ilaçlarını durdurduk. Şimdi bir tık daha iyi ama sürekli arızalanıyor tabi :)

Anonymus297519
Anonymus297519

113699

Akciğer sorunu yaşadım, ilk olarak iki ciğerde de sorun vardı. Sonra sadece akciğerde kalmıştı, gelişimi durdu malesef yaşıtlarından küçük kaldı. Serum,antibiyotik haplar ,şurup kullandık. Yardımcı olur mu bilmiyorum ama Maksipor şurup ve Prednol hap kullandık. Ayrıca lizin ürünü kullandık hala kullanıyoruz yeni toparlıyor. Sadece iştah sorunu yaşamamıştık az da olsa yiyordu İnşallah yavrunuz da toparlar🙏🏻

pinarcaya
pinarcaya

19123

Su an durumu kotuymus. Cok uzgunum. Umarim bir mucize olur.

1Elif
1Elif

792

İnşallah toparlar. İnsan ya da hayvan en büyük sıkıntı sorunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz, soruna sebep olan şeyi sorgulamıyoruz. Ben de çok üzüldüm, acı çektiklerini görmek ne kadar zor çok iyi biliyorum. :( 4 veterinerle çalıştık şimdiye kadar, hepsi karaciğer için sık sık bir şeyler yemeli dedi. Biraz toparladığında kuru mamaya da dönüyor bir süre sonra aslında ama benimki ölüm döşeğinde gibiydi artık. Belki başka sıkıntılar da çıkmasın diye hekiminiz yaş mama yemesin demiştir.
Dışkı konusu ne kadar karaciğer ile bağlantılı bilemiyorum. İnşallah bir çaresi bulunur.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Ben de tam bu konuyla ilgili soru sormustum. Annemin kedisi karaciger rahatsizligi geciriyor. Her gun serum aliyor ama onun disinda hic birsey yemiyor. Yas mama seviyor ama veteriner onu yasakladi. Yemeden nasil iyilesecek? Bu dogru bir yaklasim mi anlamadik.

Gitaradam
Gitaradam

1461

Giderek toparlanıyor şimdi. Somon yağı ve lysine hepatic 10 gün daha. Ama boşaltımı ve iştahı iyi

Palyaco
Palyaco

218519

Sindirimi rahat olan mamalar kaliteli yağlar ve sınırlı sodyum veteriner mamasi tavsiyemdir kaliteli yağlar hakiki somon yağı hakiki zeytinyağı

Gitaradam
Gitaradam

1461

Cevaplariniz için müteşekkiriz. Varolun. Kaka yapmiyor. Sevdiği şeylerden yiyor bolca ama bosaltim yok. Israr var gaeta yok ikinci gün... zaten zayiflamisti biraz toparlamış ama belli yani. Diğer çocukları mi istemiyor nedir strese mi giriyor artık bilemedim. Başka yok mu deneyimi olan

Gitaradam
Gitaradam

1461

Idrar

emrexyx
emrexyx

550

benim kedimde de karaciğer ve sarılık tehşişi var bu gün onun için araştırma yapıyorum kediniz nasıl tedavi sürecinde bir şey keşfettiniz mi her şey yolunda mı?

Palyaco
Palyaco

218519

Hakiki omega 3 de tavsiyemdir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 477 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR