Hangi Kuru Mamayı Yediriyorsunuz?

Merhabalar,
Kediniz için hangi kuru mamayı tercih ediyorsunuz? Daha doğrusu kediniz hangisini tercih ediyor :) mamada bir değişikliğe gideceğim yaş mamayı zaten hiç yemiyor, kuru mamada da çok iştahlı değil.

12 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Benimkisi de yaş mama yemiyor arada biraz tavuk göğsü haşlanmış anca yer.kuru mama ise acana seviyor onu kullanıyorum

Gofrettiin
Gofrettiin

2191

Nd ocean balkabaklı karidesli kullanıyorduk kedim hiç sevmedi. hills balıklıya gectık, şuan iştahı mükemmel derecede arttı ve severek yiyor. haftada 2 gün hills mamasına proplan karıstırıyorum bu şekilde yiyor mutlu şekilde. yaş mama hiç yemezdi son 1 aydır gourmet gold yiyor hafta 2 kez 100 er gr.

HepsiPati
HepsiPati

5147

Daha önce tahılsız Bozita veriyordum. Fiyat artışlarından sonra La vital ve Bonacibo markalarını denemeye başladım. Bonacibo da kanlı kaka yaşadık malesef. La vital de bu sorun kalmadı,iştahla da yediler. Onun da fiyatı uçtu son kurlarda malesef. Çok fazla kediye bakıyorum. Çıtayı daha da düşürmek istemiyorum. Bu defa hastalıklarla uğraşacağım çünkü. Bu ara da hepsini de iştahla yiyorlar.(Vancat,Alice ve piyasa da daha birçok markayı da yine ********* üretiyor bilginize,içerikler aynı) Yakın da Lavital alabilecekmiyim bilmiyorum :( Hafta da büyük 2 pk çok zorluyor.

HepsiPati
HepsiPati

5147

T.e.m.i.z. mama gizlenmiş yukarıda ki cevabım da

Palyaco
Palyaco

218519

Exclusion kullanıyordum 8 aydır stok yaptım 12 kilo ve 3 adet 1.5 kilo fiyatlar uygunken aldım şimdi uçtu fiyatlari

Nadenge
Nadenge

6605

Kedim Nd düşük tahilli kuzulu yetişkin kedi mamasına bayılıyor. Elimde Nd'nin düşük tahilli morina balikli maması ve exclusion tavuklu mama da var ama seçici olan kedim bunların yüzüne bakmıyor malesef. Diğer kedim seçici olmadığı için o hallediyor çok şükür😂

Vejnurs
Vejnurs

3897

Benim kedime bütün üst segment mamaları denedim Hill’s proplan falan da denedim ama hiç birini iştahla yemiyordu ölmemek için yiyordu sanabelle aldım tavsiye üzerine içeriğinin de iyi olduğunu düşünüyorum kedim beni oldukça şaşırttı sürekli mama kabına mama koyuyorum iştahla yiyor tavsiye ederim

edadnmzr
edadnmzr

118613

Proplan kulanıyordum kedime iyi gelmedi morinalısı kabız yaptı. Hindiliyi yiyince de kafasını sallıyor alerji yapmış gibi. Exclusion''a geçeceğim bu ay. İçeriği çok güzel geri dönüşler de çok güzel. Deneyebilirsiniz siz de.

Aliye87
Aliye87

12038

Orijen ve N&D Quinoa serisi şeklinde bir rotasyon uyguluyorum. Kedimde olumlu sonuçlarını gördükçe sürdüreceğim bir rotasyon olur.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Proplan hindili kısırlaştırılmış kullanıyoruz. Rotasyon için henüz bir mama belirlemedik. Proplan ı genel olarak severek yiyor. Siz hangi mamayı kullanıyordunuz?

hannnngggg
hannnngggg

115022

proplan kitten kullanıyordum o bitince acana bountiful catch kullandım oda bitmek üzere suan severek tüketiyor hatta cok seviyor kan testinde bir kaç degeri yüksek çıktığı icin bitince değiştireceğim ne alacağıma henüz karar vermedim

NorthNight
NorthNight

16576

Eski evinde bonacibo ya alıştırılmıştı baya bağımlı gibi aşka mama sindiremiyordu. ND kustu geçiş döneminden öteye gidemedik sokaktakilere nasip oldu. Şuan royal canin kullanıyor severek yiyor çok şükür.
Ama ben yılda 2-3 marka arasında rotasyon yaparak ilerlemeyi düşünüyorum, 3-4 ay royal kullansın bakalım exclusion falan aklımda deneyeceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 400 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82147 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR