Nd Yenı İçerıklı Mamada Sorun ?

Mineyza
Mineyza

735 Puan

Nd nin icerigini veya fabrikasini degistirdigine dair duyumlar alıyodum . Eskiden mama sekli daha duzgun daha az tozlu tertemiz pul şeklindeydi . Simdi tozlular yetiskin kedi mamasi oldukca yagli iceriginde yag yuksek biliyorum ama ekstra yagli ve nemli .
P.e.t.t.z.s.h.o.p sitesinden aldım petlebiden de almistim balkabakli mamasini yememisti baska mama denedik .simdi tekrar nd ye geri dondum mamalari sekildeki gibi . Eskiden hic boyle dehildi kedim yemek istiyo mu istemiyo mu anlamiyorum . Ilk denediginde farkli geldi kustu eski mamasiyla karistirmama ragmen .


Boyle bir durum yasayan var mi . Sordum orjinalligini vs orjinal dediler mamalar dogal oldugu icin hepsinde ayni mama taneleri olmayabilir vs dendi


Ayni seyi yasayanlat kedilerine nd mama kullananlar yazabilir mi deneyimlerini lutfen


3 CEVAP

Nadenge
Nadenge

6605

Biz de Nd'nin yetişkin mamasini kullanıyoruz. Belirttiğiniz gibi yağlı ve nemli bir dokusu var. Özellikle düşük tahıllı kuzulu olanı aynı attığınız fotoğraftaki gibi. Biz de orijinalliğini teyit etmiştik. Kedimiz kuzulu olanı çok seviyor. Ama düşük tahıllı morina balıklısının daha kabarık ve daha açık bir görüntüsü var. Bizimki balıklı olan versiyonunu yemiyor malesef.

Mineyza
Mineyza

735

Peki kediniz istahli mi . Iki kedim de gecis asamasindalar bi tanesi hic ayirt etmeden istahla yedi kusmasi vs olmadi . Digeri koklayip birakiyo sonra gelip yiyo . Diskisina bakamadim daha probiyotik kefir haslanmis tavuk vs veriyorum zaten . Ama tamamen nd yemeye basladiginda ne olur bilmiyorum iste kusmasi olur mi diye . Ikisinin de ayni mamayi yemesini istiyorum cunku kiskanip diger kedinin mamasini yemeye calisiyo .

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Ben de Farmina müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm bu durumu. Ürünlerin orijinalliğinde ve içeriğinde bir sıkıntı yokmuş. Israrla söylenen, bu.
0850 399 27 49 numaralı şikayet ve ürün sorgulama hattından kendiniz de yetkili bir temsilciden bu durumun açıklamasını dinleyebilirsiniz.


N&D benim de kaliteli olduğunu düşündüğüm ve rotasyonumda olmasını istediğim bir ürün. Çok da beğeniyorum içeriklerini. Bu tür sorunlar sonlarda çok sık dillendirildiğinden ben de tedirgin oldum açıkçası. Onlara danıştığımda ise
bu durumun normal olduğunu söylüyorlar.
Sorun her neyse halledilir umarım en kısa zamanda.🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 370 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR