Kedi Sürekli Yalnız Kalıyor Artık Babam Da Bakmak İstemediğini Söyledi.

MelisAltun
MelisAltun

271 Puan

Merhaba, 3 ay önce sokaktan kurtarıp iyileştirdiğim kediye öncelikle kendim bakmak istedim. Fakat iş yerim o kadar uzak ki her gün 2.5 saat git gel yapıyorum avrupa-anadolu yakası arası. Annemle yaşıyorum fakat evde asla kedi kabul etmiyor. Babamın evinde bir kedisi zaten var ve kendi de çalışıyor diye bu güzel kız mama-aşıları-bakımı haricinde yalnız odada kalıyor çünkü büyük olan onu dövüyor her seferinde. İyilik yapayım derken kötülük yapmışım gibi geliyor ve çok üzülüyorum. Asla sokağa salamam ve biri sahiplenirse sokağa bırakır diye korkuyorum. Yakın çevremde herkesin kedisi-köpeği olduğu için kimse sahiplenmedi. Gerçekten vicdanlı, kedi bakımı bilen, kedileri anlayan, sıkılmayan biri varsa çevrenizde lütfen bu portal üzerinden iletişime geçebilir mi benimle? Teşekkürler.


4 CEVAP

Mineyza
Mineyza

735

Ayni durumu 1.5 yil ben yasadim kedim artik biblo gibi ne oyun oynuyo ne de kendini sevdiriyodu cok yanlizdi evde insan olmasina ragmen kendi cinsinden birine ihtiyac duyuyodu 3 ay once disarda annesiz buldugum bir yavruyu sahiplendim .
Inanin o kadar iyi geldiler ki birbirlerine cok yalayip oyle beraber yatmiyolar ama oynuyolar bogusuyolar kosturuyolar ortalikta . Eskiden surekli henden miyavlayarak biseyler isterdi kapiyi ac dolabi ac vs gibi miyavlayip dururdu . Simfi cani da sıkılmıyo . Ekleyebilsem fotograflarini.eklerdim benim kedim de tekir ayni sizinkine benziyo

MelisAltun
MelisAltun

271

Maalesef babam bu konuda çok çekimser. İkisini bir araya getirmiyor. En sonunda artık bakmak istemediğini belirtti. Kurtarayım derken çok üzücü oldu bu durum. Keşke hiç çalışma derdim olmasa oturup bakarım gerçekten. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

teddybal
teddybal

123878

Babanız yavaş yavaş iki kediyi birbirine alıştırmaya çalışsa, youtube'da çok güzel videolar var bu konuda, ikisi arkadaş olursa ister mi acaba babanız? Eğer işler yolunda gitmezse umarım çok güzel bir evi olur yavrunun, şansı bol olsun.

Mineyza
Mineyza

735

Babanizin diger kedisine alistirmaya calsiin bencr zor oluyo aylarxa surebiliyo ama sonunda alisiyolar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 219 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR