Kısır Kedi Maması

Ballicorekkk
Ballicorekkk

2058 Puan

Kedimi kısırlaştıracağım şuan Mera kitten kullanıyoruz. N&D bıldırcınlı kısır mamasına geçiş yapmayı düşünüyorum. Kullanan var mı ya da önerebileceğiniz iyi bir mama..

3 CEVAP

Mineyza
Mineyza

735

Biz simdiye kadar hep nd kullandik yavrusuyla baslayip kisir mamaya kadar . Dusuk tahilli tavuklu kisir mamanin 5 kg sini uzun sure yedi kedim ama cok sıkıldı istemiyodu artık
Bildircin balkabakli kisira gectim . Inatla yavtu kedimin nd yavru kedi mamasini yemeye calisti hatta diskida kan vs de gordum gizlice yavru kedi mamasini yedigi icin sanirim benim tahminim o yonde diskisinda ani mama degisikliginden kan olustu. Bir ay kadar exclusion kullandik simdi nd kuzuluya gecis asamasindayiz . Ilk denediginde bir kere kusti asamali gecis yapiyorum su an probiyotik kefirle vs destekliyorum .
Nd icerigi degisti gibisinden cok yorum var ben de soru sormustim sıkıntı yasayan var mı diye . Bakalım su an deniyoruz bunu da sevmezse balkabakli olan gibi ne yapicam bilmiyorum

edadnmzr
edadnmzr

118613

Exclusion deneyebilirsiniz içeriği çok güzel ben şu an proplan kullanıyorum bitmeye yakın exclusion sipariş edeceğim.

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
N&D bıldırcınlı kısır mamasını aldık ancak henüz vermeyi düşünmüyorum. N&D kısır mamalarının içindeki güzel seçeneklerden birini seçmişsiniz zaten... Ringa ya da morina balıklı ve portakallı kısır maması da var N&D'nin. Balıklı mama yedirmek istediğinizde değerlendirebilirsiniz. Kuzu eti seviyorsa, balkabaklı, yaban mersinli ve kuzu etli kısır maması da mevcut. N&D Quinoa serisi de harika yine. Resmen bir kedi detoxu serisi... Protein ve yağ değerleri hem yetişkin hem de kısır kediler icin ideal bir şekilde oranlanmış. Kısacası N&D içinde birçok seçeneğiniz var.
Farklı markalar düşünüyorsanız, Acana'nın kısır mamasını düşünülebilirsiniz. Daha da üst segment olarak Orijen ise zaten mamalarını kısır ve kısır olmayan şeklinde ayırmadığından, kedinize uygun ölçülerde genel olarak Orijen'in tüm çeşitlerini de verebilirsiniz (Six Fish, Cat&Kitten, Fit&Trim, Tundra, Regional Red)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 249 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR