Tekir Kedim Cins Kedi Doğurdu

Sametbalsak
Sametbalsak

170 Puan

7 gün önce Tekir kedim cins kedi doğurdu cins kedi ile çifleşti 4 yavru doğurdu 2 tanesi gelişmediği için öldü ölen yavrular yumurta ikiziydi bi tane Tekir bi tane cins doğurmuştu anlamadığım bi şekilde yaşayan kediler gayet güzel şekilde gelişmişti şu anda bi tane bırist sroht hair yavru bi tane Tekir kedim var sağlık kontrollerini yaptım ama hayla şüpe ediyorum böyle bi durumun neden oluştuğunu ilgili birisi açıklayabilirmi ?

10 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

kediniz cins kedi doğuramaz. cins kedi doğurmaları için cins x cins çiftleşmesi olmalı ve atalarının da aynı özenle cins kedi olmaları gerek. türkiyede %100 saf cins neredeyse yok. çoğu melez çünkü insanlar hem bilinçsiz çiftleştiriyorlar hem de her kedi saf cins olmuyor. bu yüzden kediniz melez. british shorthaire benzeyen bir kediniz var kısacası.

hannnngggg
hannnngggg

115022

biz ona kırma diyoruz

Sametbalsak
Sametbalsak

170

Kediyi profile koydum

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kediniz melez. Cins değil. Cins olabilmesi için safkan olmalı. Tekir kedi cins doğuramaz. Sadece british e benzeyen melez bir yavrunuz var. Çok da güzelmiş maşallah. Tekir olsa ne olur, British olsa ne olur?
Ayrıca neyi sorduğunuzu da anlamadım. Tekir kediniz british doğurmuş olsa bile ne dememizi bekliyorsunuz? Alkışlayalım mı?

gulsump
gulsump

114504

Kediniz cins değil melez, simbakedi'nin dediği gibi.

Mahmet
Mahmet

775

Cins değim, sadece cinse benzeyen melezler. Yavrular tek renk; tam beyaz ya da tam gri filan mı ki böyle bir algıya kaplıdınız. Malesef benzemesio kediler cins yapmaz.

Zaten çoğu doğumda yavruların hepsi yaşayamaz. Ben sokak kedilerine bakıyorum çok doğum gördüm genelde bir yavru ilk iki hafta içinde ölüyor. Doğum sırasında öldüyse vaktinde çıkamayıp oksijensiz kalmış olabilirler, keseleriyle doğdularsa anneleri keseyi zamanında açmamış olabilir. İçerde yeterince gelişmemiş olabilirler. Olur yani insanların bebeklerinde de gelişim geriliği oluyor. Memeye gidebildikleri halde ölmüşlerse annenin süt kanalları tıkalı olduğu için süt ememiş olabilirler. 1-2 hafta sonra ölen yavrular yine süt kanalı tıkanması (Her yavrunun ayrı memesi olur onu bırakıp başka memeyi içmeleri nadirdir) iç organlarda gelişim geriliği ya da anneden kaptıkları enfeksiyona bağışıklık sistemleri yetmediği için ölebilirler. Benim de siyah kedimin bir yavrusu daha önce hiç görmediğim güzellikteydi. Kendisi siyah sadece göz çevresi daire şeklinde, burun ucu ve ağız çevresi turuncuydu. Siyah üzerine surat çizilmiş gibiydi. Onun yaşamaması hep içimde kaldı. Yaşasa instagram fenomeni bile olabilirdi.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Kediniz melezdir sanmıyorum arkadaş doğru söylemiş

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Sizin gibi bir kızın da vardı melez doğurmuştu

Mia2021
Mia2021

13641

Benim kedim cins kedi annesi de scottish fold babasida scottish fold Ama eğer bristish shortair olsaydı babası yine melez olmayacaktı ikisinde aynı soydan sadece kulakları kıvrık birinin . Tekir ile bristish karışımında baba veya anne farketmez cins olsa bile yavruları melez olur veya bizim oralarda kırma derler . Sorunuzu tam olarak anlayamadım babasına benzeyebilir ama tamamen cins olamaz bu niyetle yavrumuz cins olarak satmayin lütfen .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1596 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR