Kedimin 4 Aydir Durmayan Burun Akıntısı İçin Acil Yardım

Merhaba kedimin surekli durmayan bir burun akıntısı var veterinirimiz 7 gün boyunca penisilin ve koruyucu iğne yapti 10 uncu gün tekrar başladı . Sonra agumentin sürün yazdı 7 gün de onu icirdik gene 2 gün sonra akıntı başladı busefer synulox tablet yazdı 7 gunde onu icirdim fakat burun akıntısı durmuyor kedimin surekli sumukleri akıyor biri yardım etsin nasil durdururuz bu problemi yardımcı olabilecek varmı deneyim sahibi yada . Kedim rahatlayamiyor artık ustelik kendisini 1 aydir yalamiyor

1 CEVAP

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba,


Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim oğlum sürekli hapşırıyordu ve burnu akıyordu. Veterinerimize götürdüğümüzde kronik sinüziti olduğunu, yapabildiğimiz kadar burnundan her gün tuzlu su vermemizi bu sayede rahatlayabileceğini söyledi, herhangi bir ilaç yazmadı. Maalesef ben de bu durumdan biraz tedirginim. Çevremde sorduğum kadarıyla oğlumuz bağışıklık kazandıkça, bir yaşından sonra bunun azalabileceğini söyleyenler oldu. Bu yüzden ben de yapabildiğim kadarıyla bebekler için kullanılan serum fizyolojiklerden yapıyorum, zaten hemen hapşırıyor. Ardından yalamadan nemli bir makyaj pamuğuyla (yuvarlak şeklinde) burnunu yavaşça siliyorum. Biraz rahatlıyor. Fakat biz bunda çok başarılı değiliz, bunu kedilerde uygulamak çok kolay değil takdir edersiniz ki.


Sizde bu şekilde hapşırma var mı ? Belki bunu denerseniz biraz rahatlar, kanallar açılmış olur. Veterineriniz herhangi bir teşhis koydu mu, test/tahlil yaptı mı ? Sıcaklık değişimleri de etkiliyor olabilir. Bence veterinerinizle görüşün ya da farklı bir fikir almak için başka bir veterinerden de destek alabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 223 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81913 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR