Yaşlı Kedi Aşı Ve Vitamin

Prensesim_
Prensesim_

289 Puan

Prensesim 🧿 2010 doğumlu. Şubatta 12 yaşına girecek.
Yaşlı kedi grubunda olan arkadaşlar İç ve dış parazit olarak ne önerirsiniz?
İç parazit enjeksiyon, dış parazitimiz damla olarak uyguluyor veterinerimiz ama son 2 dir aşılar ağır gelmeye başladı.
İç parazitte Damla kullanan varsa paylaşabilir mi?
Son 2 yıldır Vet expertin Multivitaminini kullandık. Bu ay yine Vet expertin GeriatiVet vitaminine başladık.
Kullanan varsa deneyimlerini alabilir miyim?


6 CEVAP

Ozzey
Ozzey

118727

merhaba
benim kedinin de yasli sinifina girmesine az kaldi 7 yasinda. en son veterinere gittigimizde 8 yastan sonra asi yapmiyoruz dedi. kuduzu seneye yapar mi yaptirir miyim bilmiyorum. subatta bir karmasi var. bir de son asilar oldugundan losemi asisini yenileniyor mu diye soracagim. ic dis parazit ikisi bir surelebilir var multijet gibi birseydi adi. veterinere goturemedigimde ondan veterinerden alip suruyorum. goturebildigumde de stronghold dis tablet de ic yapiyorlar. sukur simdilik hic sorun cikmadi.

1Elif
1Elif

792

Vet expertin tüm ürünleri kaliteli ve etkilidir. Benim sokaktan aldığım 10+ ihtiyara ne karma ne kuduz, lösemi herhangi bir aşı yapılmadı. Şu anda böbrek ve karaciğer çöküşte olduğu için parazit uygulaması da yaptırmıyorum ki hekimimiz de önermiyor. Mecbur kalmadıkça yapmayalım dedi. Maalesef eski hekimlerimiz 5 yaşlarında tahmin ettiği için sürekli parazit uygulamalarını eksik etmedi ve hayvancağızın tüm sistemi çöktü. Allah sağlıklı ömür versin dostunuza.

Gimlihanim
Gimlihanim

123314

Bir maşallah demeden geçmek istemedim. Allahım uzun, sağlıklı ömürler versin hepimizin yavrusuna.
Vet expert in takviyelerini biz de seviyoruz. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum.
Bir ara veterinerimiz iç ve dış paraziti tek damlada yapmıştı. Sizin için daha iyi olur sanırım. Advantage multi olabilir sanırım adı. Tam olarak emin değilim.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Maşallah sağlıklı uzun mutlu bir ömrü olsun inşallah ♥️ Bildiğim kadarıyla yaşlı kedilerde aşı yapılmıyor genelde. İç dış paraziti de gerekli görülmedikçe yapılmayabiliyor. Şahsen benim kedim 1,5 yaşında olmasına rağmen dış paraziti sık yaptırmayı tercih etmiyorum uzun vadede olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum. Pire tarağı kullanıyorum pireleri için. İç parazitini 2 ayda 1 yarım tablet olarak veriyorum.

Nazara inanır mısınız bilmem ama bence böyle yaşını yazıp paylaşmayın kedinizi. Çok nazar alır. Bizim evde babannem öldüğünde gelen misafirler ne kadar çok muhabbet kuşunuz var, renkli renkli ne güzel dediler. 3 gün içinde gitti hepsi. Maşallah diyelim.

Prensesim_
Prensesim_

289

Veterinerimiz Prensese 10 yaşına girdikten sonra diger aşıları yapmayı kesti.Sadece iç ve dış parazit yapılıyor 2 ayda bir.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Allah hepimizinkilerine sağlıklı uzun ömürler versin 🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 372 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.346 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR