Kedimi Şımartmak İstiyorum Ama Kendisi Bir Garip

Veranifer
Veranifer

11793 Puan

Kedin 5 yaşında kısır erkek onu mutlu etmek istiyorum. Ama oyun oynamaktan hoşlanmıyor tavuk aroması dışında bir şey yemiyor ve yaş mama sevmiyor.
Vitamin tabletleri aldım yaş mamaya d koyamadığımdan zorla verip stress de etmek istemiyorum ama sağlıklı olmasını da istiyorum. Ne yapmalıyım?

2 CEVAP

Aliye87
Aliye87

12038

Catnipli oyuncaklar ilgisini çekebilir, oyuna teşvik edebilir.

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Kedinizin et tercihine göre mama seçimi yapmanız en doğrusu olacaktır. Eğer tavuklu mamalar dışında başka bir aroma tercih etmiyorsa yapacak bir şey yok, zorla yediremezsiniz ne yazık ki.
Vitamin tabletlerini ise vitamin değerlerine baktırdıktan sonra verebilirsiniz, herhangi bir vitamin&mineral eksikliği yoksa buctip takviyelerin zararı dahi dokunabiliyor. İllaki vermeye şartlandırmayın kendinizi, o da stres olmasın. Maması da kaliteli ise manasından da temin etmiş oluyor bunları.
Oyun konusunda değişik oyun türleri deneyebilirsiniz. İlgi duyduğu bir şey çıkacaktır (saklambaç, yakalambaç, olta, tünel, puzzle oyuncaklar gibi)..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap