Crocus Kedi Ödül Maması

teddybal
teddybal

123878 Puan

Arkadaşlar evde hiç kedi ödülümüz kalmadı bugün itibariyle, bu markayı merak ettim , 3'ünden de birer tane almayı düşündüm, önerir misiniz, kediler beğeniyorlar mi? Markayı da hiç duymamıştım açıkçası yeni fark ettim, gramajları yüksek fiyatına göre iyi duruyor ama kalitesini bilemiyorum.
https://www.petlebi.com/crocus/kedi-odul-mamasi

4 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Kıtır kıtırsa mini stick gibi olur diye düşünüp heveslenmiştim ama tavuklu olanin altındaki bir yorumda şöyle yazıyordu, yani değilmiş sanırım. Hem sakız gibi hem çıtır kıvamda nasıl oluyor orayı anlamadım tam 😅


"Görünümü tam beklediğim gibi çıtır bir kıvamda. Tek eksisi bizim Güneş bey zor çiğniyor mamayı. Sanki biraz sakız gibi, değişik bir kıvamı var. Fakat kedinizin bu mamayı seveceğinden son derece eminim."

teddybal
teddybal

123878

Marka yerli imiş arkadaşlar, siteleri yok ya da ben bulamadım bilemiyorum ama bulabildiğim tek şey burası (link aşağıda) oldu üretici firma hakkında. İnceleyebileceğimiz bir siteleri olsun isterdim, hakkında yorum da yok pek, bu yüzden çekinip denemekten vazgeçtim.


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4184709694921539&id=174735449252337&m_entstream_source=timeline&tn=%2As%2As-R

teddybal
teddybal

123878

Bu arada marka ahm pet 'in markası, siteleri var ama balık yemleri üzerine kurulu, yani sitede balık ürünleri harici bir şey yok, firmayı araştırırken Facebook sayfalarına denk geldim sadece. Yine de sitelerini ekleyeyim.
http://www.ahmfishfood.com/#

teddybal
teddybal

123878

"Facebook sayfalarında* Crocus'a denk geldim sadece" desem daha doğru olacak..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 873 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR