1 Yaşındaki Kedi Oyun Oynar Mı

Aysdir2
Aysdir2

226 Puan

Bir yaşında kedim var. 6-7 aylık olana kadar cok oyun oynardı sonra oynamayı bıraktı. Şimdi oynatmaya çalışıyorum olmuyor en fazla bir iki dk. Bu normal mi yetişkin olduğu icin mi oynamıyor?

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

belki başka türlü oyuncaklar deneyebilirsiniz. mesela bizimki oltadan sıkıldı, oltayı kapıya astık oynamaya başladı. top kulesi vardı baya oynadı, sonra toplarını kaybetti kalan kuleyi dövüyordu. peluş oyuncağı vardı onu hala dövüyor mesela. zıplayan toptan asla vazgeçmiyor. kedi tünelleri de çok seviliyor deniyor bir bakın isterseniz. yani hastalığı olmadığına eminseniz yeni yollar denemenizi öneririm. belki aynı şeyden sıkılmıştır.


-yani arkadaş edinme imkanı yoksa edinmez, varsa durumu değerlendirir. çoğumuzun imkanı yok diye böyle bir öneri yapılmayacak mı ne alaka. tartışma çıkarmaya yer arıyorsunuz şu normal soruya. tartışma çıkarılan soru ayrı saçma verilen cevap ayrı saçma.

izmirle
izmirle

10941

Ona bir arkadaş edinin daha iyi olur

NorthNight
NorthNight

16576

Kediler genel olarak oyun sever, yavrular biraz fazla seviyor sadece. İlgisini çekecek farklı oyunlar deneyin. Bizimki 1,5 yaşını geçti yeni ve hoşuna giden bi oyun kurduğumda yarım saat bıkmadan oynuyor. Ama bazı oyunlarında yüzüne bakmıyor.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

kedinin karakterine bağlı biraz. benim kedim 2,5 yaşında, Mart ayında 3 yaşında olacak. Ancak her gün deli gibi koşturuyoruz asla yorulmuyor sıkılmıyor :)💜
Yetişkin kedi oyun oynamaz diye bir şey yok ancak daha hareketsiz oluyorlar, bu da sağlıkları için olumsuz bir husus. Olabildiğince hareket etmeli, ya da maddi manevi durumunuz varsa bir kedi saha sahiplenin😊

BurcuKaya0
BurcuKaya0

948

Tüylü ya da sesli toplar var onları sevebilir(bizimki deliriyor onlar için🤭)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 465 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR