Kedim Kisirlastirdi Ve Yarası Surekli Kaniyor

Yarasi boyle. Normal midir? Yurumeye calisip surekli yarasinin oldugu tarafa dusuyor. Bir sakincasi olabilir mi? Doktor herhangi bir bandaj veya yakalik vermedi bu dikisleri isirip yalasa da sorun olmayacagini soyledi ama yine de tedirgin oldum.


5 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Öncelikle dikişlerini yalaması sorun tabiki. Muhtemelen yalayıp bu hale getirdi, yakalık kullanın. Batikonla yarasını silin. Keza dikişide biraz gevşemiş görünüyor. Veterinere tekrar danışın.

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Paylaştığınız resim görünmüyor. Kediniz dişi mi erkek mi? Erkek kedilerde durumu bilmiyorum ama dişi kediyse dikiş yerinden kan gelmesi kesinlikle normal ve istenen bir durum değil. Ameliyat sonrası dikkat edilmesi gerekenler başlığıyla bize verilen bir kağıtta, dikiş bölgesinden gelen her akıntıyı ameliyatı yapan veterinere anında haber vermek gerektiği yazıyordu. Durumu haber vermeniz yerinde olacaktır diye düşünüyorum. Çok çok geçmiş olsun
🙏

Su ana kadar hic yalamadi. Kendisinin yaptigi bir sey oldugunu sanmiyorum. Yine de tesekkur ederim daha dikkatli olucam.

NorthNight
NorthNight

16576

Kendisi yalamamış olsada dikiş gevşek duruyor. Kanama sebebi bu olabilir. Dikişlerde açılma söz konusu olabilir. Veterinerle görüşmenizde fayda var.

tesekkur ederim hepinize doktorla gorustum kizginliktan cikali 4 5 olmustu o yuzden kanayabilecegini kilcal damar kanamasi oldugunu soyledi sorun teskil etmeyeceğini ama ilk gun yalamamasinin daha iyi olacagini soyled

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 486 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR