Sokak Kedilerine Yaş Mama Verilir Mi Yerler Mi

Merve3400
Merve3400

332 Puan

Sokak kedileri yaş mama yermi yaş mama aldım da

11 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Sokaktaki kediler taşı verseniz yiyecek durumda oldukları için yaş mama onlara altın değerinde gelir severek yiyeceklerdir.

sconnie
sconnie

3284

dibini ekmekle sıyırır daha var mı derler

Renklipati
Renklipati

140143

Hemde nasıl yiyorlar kuru mamadan daha fazla seviyorlar..ciğer tavuk göğsü bunları da çok seviyorlar imanınız varsa arada ciğer en azından verin bereketli de oluyor

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1050

Tabii yerler. Ben kuru mamayla karıştırıp veriyorum yavrucuklara. Bu kış günleri çok daha iyi olur yaş mama enerji açısından 🙂

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Yemezler mi hiç? Hem de nasıl yerler. Aynı anda hem yaş mama hem kuru mama koyarım sokağa. İlk önce yaş mama biter.

Mia2021
Mia2021

13641

Ben veriyorum Kedime mama söylediğim de onlara da alıyorum yaş mamayı kaba koyuyorum yanına da kuru mama ekliyorum çöpün kenarına bırakıyorum. Yiyorlar Van'da yaşıyorum tam burayı bilmiyorum yeni taşındık o yüzden çöp kenarlarında kedi görüyorum bide dairemizin önünde bı amca bakıyor bazen kedilere ona veriyorum o veriyor

Mia2021
Mia2021

13641

Hatta sipariş verdiğiniz zaman burdan uygun fiyatlı mamalardan da alın yada mamanın yanındaki bedava verilen mamalarida verebilirsiniz .

Hilalkoca
Hilalkoca

2278

Tabii ki yerler ama açıkçası tavsiyem mama verirken ıslatılmış ekmekle karıştırmanız yönünde çünkü maalesef sokaktaki kedilerimiz mamaya alışınca başka bir şey yemek istemiyorlar. Etrafta da sizin gibi duyarlı mama alacak insanlar olmayınca aç kalma durumları olabiliyor.

BurcuKaya0
BurcuKaya0

948

Tabii ki yerler. Hem de onlara mama vererek onlara çok güzel bir iyilik yapmış olursunuz. Ben büyük konserve mamalardan almıyorum ama onlar daha uyguna geliyor. Onlardan alıp verebilirsiniz.

Neden verilmesin yerler tabi

Ozzey
Ozzey

118677

valla yasi verdikten sonra kuruya tekrar alistirmak zor oluyor. :)) ben de mama alirken yaninda gelen islaklari veriyorum evdeki kendi mamasindan baska bir yogurt seviyor bir de ton baligi o da bir parca oyle cok da yemez bunun disanda baska hicbir sey yemiyor. sokaktakiler de hayvanda agiz icinde sorunlari ( dis degisimi donemi agiz ici yaralar vs. ) yoksa yiyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2153 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR