Erkek Kedi Koku Birakma

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581 Puan

Erkek kedim 13 aylik ve koku birakmiyor. Hic bir yere isemedi. Sadece ben evde yokken kumunu temizlemedikleri icin bir kutuya kakasini ve cisini yapmis. 1 kereligine.

Köşelere koku birakmiyor. Kumundan baska bir yere isemiyor. Bu normal mi ?
Bu bir hastalik habercisi olabilir mi yoksa normal bir sey mi ?

11 CEVAP

Mervehhhhhh
Mervehhhhhh

277

Ya bende o işaret bırakma olayını merak ediyorum hani biz farkediyormuyuz benim de 9 aylık Erkek kedim var da

miasugok
miasugok

12502

İşaret dediğiniz ne acaba çok merak ettim? Yani kokusuz bi şekilde mi yapıyor çişini? Benim kedim de erkek de ondan soruyorum

apovlitos
apovlitos

1119

kızgınlık belirtileri var mı koku bırakmaktan başka? bazı erkek kediler koku bırakmıyor, işaret bırakıyor. onu da siz gözlemleyebilirsiniz zaten. genellikle yatak, yorgan vs. eşyalara yapıyorlar. benim kedim de yalnızca işaret bırakmıştı, pek bir sorun yaşamamıştık. ya öyledir ya da henüz kızgınlığa girmemiştir.

KedimVar
KedimVar

119251

13 aylıktan sonra da girebilir. Bir de bazı erkek kedilerde (nadiren) koku bırakmama gibi bir durum da oluyor.

Mervehhhhhh
Mervehhhhhh

277

Ya bende o işaret bırakma olayını merak ediyorum hani biz farkediyormuyuz benim de 9 aylık Erkek kedim var da

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Benim erkek kedim sekiz aylık idrar bırakma huyu yok. Üç adet dışı kedim var. Biri ile ciftlesti. Şu an sadece ara ara dolaşırken miyavlar. Nadiren binde bir tuvaletinin önüne yere diski yapar çiş değil. Aynı zamanda görünür bir yere koltuk yani ya da kapı önüne kesinlikle açık bir yere bir miktar diski yapıp ayağını sürerek iz bırakıyor. Ama hiç idrar bırakmaz. Gayet normal bir durum. Her kedi idrar yapmaz bunun sebebi ise evde başka bir erkek kedinin varlığının olmaması. İkinci bir erkek olsa her yeri idrar yapar. Diski bırakma huyunu sevmiyorum ancak gordugum zamanlar ıslak mendil ile siliyorum. Zaten sürekli bunu tekrarlamiyor...

CARESIZLER
CARESIZLER

4805

Erkek kediler de kızgınlık dönemlerinde olan bir olaydır. Bence henüz kızgınlığa girip koku bırakmadığı için sevinmelisiniz. Hem erkek kediler ne kadar geç kısırlaştırma operasyonu yapılırsa ilerki yaşlarında okadar sağlıklı olurlar hem o kokuyu duydukça kusmalara girmediğiniz için şuan mutlu olmalısınız kediniz sapasağlam :)

apovlitos
apovlitos

1119

belirlediği yerler oluyor dediğim gibi yatak, yorgan vs. oralara bafileme hareketi yaparken veya ısırırken nokta şeklinde işaret bırakıyor. yani komple koku bırakmıyor rahatsız olunabilecek derecede. eğer kısırlaştırdıktan sonra yapmaya devam ederse yaptığı yerlere kolonya dökün tarzında öneriler yapılmıştı. ben hayır diye diye alıştırdım. ara sıra yine yapıyor ama hayır dediğim an vazgeçip gidiyor. istediğinizi deneyebilirsiniz. öncelikle kedinizi gözlemleyin tabii ki.

Paw_Paw
Paw_Paw

2779

Mutlaka çıkar bir yerden kokusu bence yapmıştır bir bakarsınız ağır bir koku var

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Annem kedimin kumunun o gun temiz oldugunu soyledi . ben kirli oldugu icin baska yere yapti saniyordum . bu gun ben bu soruyu yazdiktan sonra sirt cantasinin uzerine yatti ve cis yapti . kokusu yoktu . annem onceki yaptigi yerde de koku olmadigini soyledi . acaba baska bir sorun mu var

iremtr13
iremtr13

54

erkek kedim 4 aylık bugün işk defa çok ağır bi kokuyla karşılaştım, bu koku çişe benzemiyor sokakta kedi kulübeleri gibi kokuyor odam resmen çok ağır koku. bu normal mi ilk defa erkek kedi besliyorum koku mu bırakıyor her zaman yoksa sadeve kızgınlık zamanında mı oluyor?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 18004 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR