Kedim Öksürdüğü Zaman Dili Dışarda Bir Şekilde Kalıyor. Ne Yapabilirim?

Kedim 1. Aydan beri öksürüyor ama dili dışarda bir şekilde kalıyor. Burun akıntısı vardı tedavi ile o geçti ama öksürüğü kesilmedi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Öksürünce tutukluluk yapıyor bazen..

8 CEVAP

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba öncelikle geçmiş olsun,


Üst solunum yoluyla alakalı olabilir. Bence en sağlıklısı ertelemeden veterinerinizle görüşmek olur. Gerekli tedaviyi uygulayacaktır.

Çok teşekkür ederim 🌺

ozerumeysa
ozerumeysa

5814

Benim sokakta ilgilendiğim bir kedide var. Bizdeki soğuk algınlığı gibiymis veteriner hekim öyle söyledi. Güzel ve kaliteli besleyerek bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekiyor. Bunlarin yanında güzel bir malt ve antibiyotik sürüp da verdi.

Anonymus297519
Anonymus297519

113699

Üst solunum yolu olabilir. vetriline lizin öneririm bağışıklık ve üst solunum yolu için,kedimin ciğerlerinde sorun vardı ilaçlara ek olarak veteriner önerisi ile kullanmıştık. Geçti ama hala vitamin niyetine kullanıyoruz.

Salgın var galiba, benim kedim de öyle bahçeye çıkarmıştım tasmayla ordan kaptı galiba. Daha önce bir kedim pnömoni-zatürre olmuştu. Antibiyotik tedavisi gördü 10 gün ve ona düzenli olarak tavuğun yağlı yerlerinden çorba yaparak içirdim çünkü tavuk yağı bronşları temizliyormuş. Kedim ölümden dönmüştü. Onun ciğerlerinden nefes alırken bile aşırı hırıltı sesi çıkıyordu ve uyurken çok yüksek sesli horlayıp insan gibi öksürüyordu. Duyan yaşamaz diyordu seslerini. Şiddetli öksürüyorsa antibiyotik iyi geliyor. +şu çorbalık olarak satılan tavuğun arka kısmı. En yağlı yeri olması gerekli.

Çok teşekkür ederim 🙏🙏🌺

Çok teşekkür ederim 🌺🌺

Ayrı ayrı teşekkür ederim dediklerinizi deneyeceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 585 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR