Yetişkin Bir Kedi Bir Öğünde Kaç Tane Bıldırcın Yumurtası Yiyebilir?

normalde 1 tane tavuk yumurtasıyla doymuyor, 4 tane bıldırcın yumurtası vermek olur mu? ve de bıldırcın yumurtası daha ağır içerikliymiş galıba tavuk yumurtasına göre, 4 tane verilir mi?

4 CEVAP

hannnngggg
hannnngggg

115022

hayır bıldırcın yumurtası besin değerleri açısından daha yüksek 4 tane cok fazla ağır gelir zaten yumurtayı doyması icin ana besin kaynağı olacak şekilde vermeyin tadımlık keyifli vakit geçirmesi için farklı lezzetler denemesi değişiklik olması icin verin 2 tane bıldırcın yumurtası yeterlidir diye düşünüyorum

4 tane verdim 1 tane tavuk yumurtasi ancak etti ve çok az beyaz vardı hepsinde hoşuna gitti bişey olcak gibi durmuyo umarım olmaz

NorthNight
NorthNight

16576

Ortalama 5 adet bıldırcın yumurtası gramaj olarak 1 yumurtaya denk ama kolesterol açısından 5 adet kadarı 2 tavuk yumurtasından fazla kolesterol içeriyor. Ara sıra verebilirsiniz ama sık vermekten kaçının. Uzun vadede kalp sağlığına zararı olabilir.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Yumurta her gün verilmemeli. Haftada 1 kez 1 adet haşlama olarak verseniz daha iyi olur. 4 adet bıldırcın yumurtası çok fazla olmuş.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 196 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR