N&D Vs Proplan

Aysuzgocmez
Aysuzgocmez

305 Puan

9 aylık kedim var
İlk 8 ay proplan kitten tavuklu yedi,8 ayın sonunda tüy dökümü ve iştahsızlık nedeniyle n&d kitten Morina balıklıya geçiş yaptım. İştahla yiyor: fakat N&D hakkında çok olumsuz şey okudum.
Hangisini öneriyorsunuz nasıl bir yol izlemeliyim ?
4 ay nd 4 ay proplan versem sorun olur mu ?

7 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Rotasyonlu kullanım öneriliyor genel olarak. Sürekli aynı mamaya bağlı kalmamak bence de daha mantıklı. 4 ay Nd, 4 ay Proplan güzel seçim olabilir. Biri tahıllı biri tahılsız olduğu için geçişlerde dikkatli olursanız sorun olmaz. Hatta biraz da uzun tutarsınız geçişleri.

edadnmzr
edadnmzr

118613

Proplan önermem ben, tecrübeli ve iyi marka olduğu için almıştım ama kedim kabız oldu. Şimdi exclusion'a geçtik. Daha yeni yeni toparlanmaya başladı dışkısı. Exclusion'a bir bakabilirsiniz içeriği çok kaliteli. Proplana vereceğiniz parayı Exclusion'a verin en azından daha iyi beslenmiş olur. İlk önce 1.5 kg alıp deneyin, beğenirseniz 12 Kg alırsınız daha uyguna geliyor o şekilde :)

mommymercury
mommymercury

108316

ND öneririm, biz de uzun süre Proplan kullandık ama et oranı çok düşük ve son zamanlarda kedim zorla yiyordu. Arada bir bu tarz mama değişimlerinin yapılması gerekiyor kedinizin kuru mamaya küsmemesi için.

Mia2021
Mia2021

13641

ND kötü diyenler de ne yaşıyor gerçekten anlamıyorum. Çoğu insan memnun fiyatı biraz daha uygun olsa benim tercihim orijen veya nd olurdu

Palyaco
Palyaco

218519

Proplan tavsiye etmem glutenli exclusion tavsiye ederim nd ile rotasyonu kullanin

mertcanylmz
mertcanylmz

2104

Kedimiz yavru iken ND ile başlamıştık. 3. Kutudan sonra iştahsız yemeye başlayınca ND ve Proplan rotasyonlu kullanmaya başladık. Bir ara da Acana denedik fakat tüy dökülmesini arttırmıştı.

Aysuzgocmez
Aysuzgocmez

305

yorumlarınız için cok tesekkur ederim n&d ile yoluma devam etme kararı aldım,son indirimlerde acana ve n&d kilo bazında aynı fiyata indiği için ikisine sans vermeyi düşünüyorum :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 340 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR