Mantar Ne Durumda Acil

Kediciik21
Kediciik21

4359 Puan

Kedime mantar teşhisi kondu. Veterinerin verdiği krem bitti. Her gün tentürdiyotla 2 defa siliyorum. Ve cleapet sprey kullanıyorum. Şuan durumu nasıl normalde bu kadar kan kırmızı değil fotoda öyle çıkmış


7 CEVAP

Gofrettiin
Gofrettiin

2191

merhaba, mantazol diye bir krem var, veterinerinize danışın uygun görürse kullanırsınız. kuzenimin kedisi aşırı mantarlıydı bu krem ile atlattı. tüm eczanelerde var krem.

Kediciik21
Kediciik21

4359

???

huqi
huqi

116368

Geçmemiş mantarı hiçbir şekilde yani eski halini bilmiyorum tabii ama geçmemiş. Mantarlı bölge tüylenmeye başlayınca geçtiğini anlıyorsun zaten.

NorthNight
NorthNight

16576

İyileşmemiş görünüyor veterinere tekrar danışın

UmmSukufe
UmmSukufe

2361

Bizim kedilerde de mantar var hatta tüy dökümü ve kızarıklık dahi yok. Zaten mantarın teşhisi için kızarıklık olmasına da gerek yok. Bir cihaz ile bakılıyor mavi ışıkla. O şekilde anlaşılıyor ama sizdeki bariz gözle kırmızılıkları görülüyor. Geçmemiş gibi duruyor. Geçmiş olsun. Biz de şu an tedavi aşamasındayız, bize de dua edin. Hepsi sağlığına kavuşsun biran önce inşaAllah.

YaDu
YaDu

255

Sirke ile yaralarını silmeyi deneyiniz(araştırınız)

isilismail
isilismail

66

balıklı mama kullandık mantar geçene kadar, ketoral şampuan ile yıkayıp zeytinyağı sürerek mantar sorunumuzu çözdük, tavsiye ederim 2 farklı kedide farklı zamanlardada aynı şeyleri yaptık kısa sürede atlattık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 307 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR