Kedi Alerjisi

reinefee17
reinefee17

15349 Puan

Annemin toz ve tüy alerjisi var fakat evimiz de bir kedi var kedimizi ilk sahiplendiğimizde annem bir göz ameliyatı geçirdi doktor strest kaynaklı olabileceğini söyledi şimdi o gözü ve diğer gözü ikisi birden kaşınıyor sizce buna tüy sebeb olmuş olabilir mi nasıl bir önlem alabiliriz? Kedimin tuvaletini ben temizliyorum ama ailemin yatak odasında yatağında uyuyor onun dışında annem tarıyor siliyor aklım çıkıyor gözüne bir şey olurda kedimi sahiplendirmek zorunda kalırız diye

5 CEVAP

mommymercury
mommymercury

108316

Annenizin başta bir göz doktoruna gitmesi gerekiyor, eğer doktor alerjik bir reaksiyon bulursa da alerji için test vermeli. Merak etme lütfen kedi alerjisi için alerjinin oluşum yerine göre ilaç, göz damlası ve ya sprey kullanarak etkilerini bitirme şansı var. Bir arkadaşım bu şekilde alerjisini bitirdi. Geçmiş olsun efenim :)

reinefee17
reinefee17

15349

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim beni rahatlattınız

Palyaco
Palyaco

218519

Proplan alerjik mamasını kullanın yüzde 50 azaltiyormus

Minigimmm
Minigimmm

11838

Evet kedi tüyüne toza ve kokulara karşı benimde alerjim var ve alerjimin çok azdiği dönem gözlerim sulanır deli gibi kaşınırdı. Bir muddet alerji ilacı ve alerji icin özel burun spreyi kullandim 1 kutu ilacim bitti suan da daha rahatim o derece etkilenmiyorum. Belkide bunyem bagisiklik kazandi bilmiyorum. Ara ara hapşırıyorum sadece. Annenizin bağışıklığını destekleyin. Immuneks hap icebilir ve suya atilan c vitaminlerinden. Bunun dışında bir kulak burun bogaz hastalıkları doktoruna muayene olsun alerji icin hap kullanirsa rahat eder.

reinefee17
reinefee17

15349

Aaa ama yanlış anlaşılmasın kedim değil annemin alerjisi var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 185 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR