Durmadan Miyavlıyorr

TinaTina
TinaTina

5879 Puan

4 buçuk aylık bir kedimiz var. Önceden bir sıkıntısı yoktu, mutluydu oyun oynardı kendi kendine. Şu an halâ mutlu ama çok fazla mivaylamaya başladı yaklaşık 2-3 gündür. Ondan önce miyavlamıyordu pek fazla. Bir yeri mi ağrıyor diye düşündük ama garip olan şu ki biz ona oyun oynatınca susuyor ve eski neşesine dönüp oynuyor. Eskiden kendi kendine de oyun oynardı, şimdi biz oynatmayınca oynamıyor. Ve kendini pek fazla sevdiren bir kedi değildi, akşam uyurken sevdirirdi o kadar, şimdi miyavladığı zaman sevince öyle bir sevdiriyor ki kendini, şaşırıp kalıyoruz. Bazen önümüze geçip göbeğini açıyor yerde dönüyor, sev beni gibisinden hareketler yapıyor. Benim gözlemlerimce ilgiye alıştı ve ilgi istiyor. Siz ne düşünüyorsunuz, sıkıntı nedir ve ne yapmamız gerek.
Uzun oldu kusura bakmayın, şimdiden cevaplar için teşekkür ederim :))

4 CEVAP

AzraH
AzraH

7

Kızana girmis olabilir belkide kedilerde iyi beslenme ve bünyeye göre erken girebilme ihtimalleri oluyor cunku ama kesin girmis diyemem

Minigimmm
Minigimmm

11838

Kızgınlık belirtileri gibi duruyor. Benim oğlumda 4 buçuk aylikken başlamıştı kızgınlığa girmeye. Bir müddet idare etmeniz gerekiyor. 6 7 aylik olduktan sonra kilosu ve bagisikligi iyi durumdaysa kisirlastirirsiniz. Simdilik bol bol oyun oynatin sevin kafasi dağılsın.

Mia2021
Mia2021

13641

Kızgınlığa girmesi bana çok erken gibi geldi veteriner hekimimkz dişi kediler de 6.ci aydan erkek kedilerde 8.ci aydan sonra oluyor demişti ama olabilir de şimdi veterinerinize danistiniz mi

TinaTina
TinaTina

5879

Kızgınlık belirtisi olabileceğini düşünmemiştim hiç daha küçük demiştim. Sanırım dediğiniz gibi kızgınlık. Biz yarın veterinere de danişacağız. Teşekkürler cevaplar için..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 189 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR