Kedim Kustu, Acilll Cevaappp

arkadaşlar selam, kedim bu sabah 05.41 gibi kusmuş uyku sersemi kalkınca yatağımda gördüm. kedim üç gündür dişinde olan bir çürükten dolayı antibiyotik iğne tedavisi görüyor ve ağzına merhem sürüyoruz. dün de evde şurup tedavisine başladık. ve. bu sabah sabah şurubunu içmeye başlayacak. şimdi böyle kustu acaba ilaçtan dolayı mı yoksa yediği bir şey mi dokundu. ödül maması sipariş vermiştim. ondan 15 tane falan verdim aralıkla. 3,5-4 aylık kedim. 5 te olabilir tam bilmiyorum. sizce ne olabilir? maması normal Pet Shop tan aldığımız kuru mama. dün az kaldığı için yanına başka bir mama dan eklemiştim. ilk defa kedim olduğu için bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.


2 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140193

Çok geçmiş olsun öncelikle, öncelikle antibiyotik kullanıyor onun etkisi oluyor özellikle ishal yapıyor..sonra sı 15 tane ödül maması Çok çık fazla bir gün için üstelik 4 aylık kediniz,birde kendi mamasına farklı mama karıştırıp vermişsiniz yani midesini sindirim sistemini birden alt üst ettiniz..özellikle ödül maması okadar verilmez..
Varsa evde Ev yoğurdu, yada biraz kefir,yada peribiyotuk yoğurt biraz verin su bol verin toparlayacak tir.. çok geçmiş olsun tekrar

gece18
gece18

13021

Ödül maması çok yüksek oranda verilmis bundan olacağını düşünüyorum. Üstüne birde antibiyotik etkisi tabii. Kusma sonrasında belirtilerinde eğer sıkıntı yoksa endiselenmeyin. Midesi biraz bos kalsın yogurt türevleri verebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 279 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.346 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR