Kedimin Ayağı Kırık. Titriyor Ve Mama Yemiyor

HasanKaraca
HasanKaraca

174 Puan

1 hafta önce kedimin hem kalçası hemde bir ayağında kırık tespit edildi. Tedavisi yapıldı. Ancak şimdi titremesi var ve kuru mama yemiyor. Yaş mamayıda zor bela yiyiyor.Biraz ödül mamasıyla ayakta duruyor. Tecrübesi olan bu konuyla ilgili dönüş yaparsa sevinirim.

5 CEVAP

BuketA
BuketA

1515

Ameliyat ya da tedavi sonrası kedilerde iştah kaybı görülebiliyor. Ama 3-4 günden uzun sürünce tekrar veteriner tarafından görülmesi daha iyi olur. Belki canı çok acıyordur ve yemek yemek istemiyor olabilir. Ya da tedavi ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilir. İlaç alıyorsa o da iştahsızlık yapabilir. En iyisi dediğim gibi veterinere göstermek olur. Çok geçmiş olsun.

BuketA
BuketA

1515

Titremesi de aç kalıp vücut ısısı düştüğü için olabilir. Sıcak bir yerde tutmak, battaniye örtmek, patilerine varsa sıcak su torbası koymak rahatlatacaktır.

Caglagng
Caglagng

947

Kedilerde titremede ilk akla gelen hipoglisemidir uzun süre aç kalan kedilerde kan şekerinin düşmesine bağlı titreme görülebilir ayrıca stres ve ağrısının olmasıda titremesine sebep olabilir. Kendi başına yemiyorsa onu çok strese sokmadan yaş mamayı enjektörle verebilirsiniz ya da tavuk haşlaması deneyebilirsiniz

Anonymus297519
Anonymus297519

113699

Merhaba kedim kalça kırığı yaşadı şuan iyi durumda. Travmadan dolayı yemesi durmuş olabilir kızım 15 gün yemek yemedi klinikte serum ile beslendi. Çok küçük olduğu için ameliyata uygun değildi ama hareketlerini kısıtlayarak toparladık. Kuru mamasına yaş mama karıştırmayı ve bağışıklık güçlendirici vitamin vermeyi deneyin.

HasanKaraca
HasanKaraca

174

Şu an tam 1 hafta oldu. İlk güne nazaran acısı epey azaldı diyebilirim. Veteriner takviye edice bir hap vermişti. Sanırım onu beğenmedi. Titremeside soğuktan değilde günlük kendisini bi kaç saat dıları bırakıyordum, şimdi 1 haftadır evde daha çok stres oldu ve yemek yememesinden diye düşündüm. Kan şekeri düşmüş olabilir diye. Cevabınız için teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80687 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR