Kızgınlık Dönemi

Busekrbaz
Busekrbaz

775 Puan

Merhaba arkadaşlar. Kedim yaklaşık 4 gündür kızgınlık dönemindeydi ve geceleri hiçbir şekilde susmadı ve alartmanda yaşadığım için bu benim için çok sıkıntılı oldu. Veterinere gittim ve hemen kısırlaştıramayacağım için bana perlutex isimli bir hap verdi 3 günde bir uygula dedi. Bugün akşam 7 gibi içirdim fakat şu an arka kısmını dikmiş kuyruğunu da yanına almış ve acı acı miyavlıyor. Bu hapın etkisi normal bişey mi geçer mi? Yoksa yarın tekrar veterinere götürmeli miyim? Evet biliyorum bu tür haplar çok çok zararlı fakat bu aralar kısırlaştırma işlemini yapamayacaktım, bir defalık kullanmak için aldım en kısa sürede 2 3 aya kalmadan kısırlaştıracağım zaten.

8 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Hap kullanmayı bırakın zaten miyavlamasını kesmekten başka bir çaresi olmamış anlaşılan çünkü o haraketleri tamamen kızgınlık haraketleri. Bırakın miyavlasın daha iyi zaten hapın zararlarının farkındasınız. Yakın zamanda da kısırlaştıracakmışsınız. Birkaç gün sabretmekten zarar çıkmaz.

KedimVar
KedimVar

119251

Ben kullanmıştım hap. Markasını hatırlamıyorum. 2-3 güne geçmişti.

Busekrbaz
Busekrbaz

775

Bu seferlik kullanmak zorundayım. Uzun sürerse eğer kızgınlık apartman sakinleriyle sorun yaşayacağım. Benim için miyavlaması sıkıntı değil zaten de işte. Ama çok acı miyavlıyor haptan sonra miyavlamasını falan kesmedi hiç. Daha dün kullanmaya başladığım için mi acaba?

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

O yüzden de olabilir ama çok uzun sürmez kızgınlığı merak etmeyin. Sırf komşuların rahatı için kedinizin sağlığından vazgeçmeyin.

KedimVar
KedimVar

119251

Şöyle ki ben kullandığımda 2-3 günde geçti fakat kullanmasaydım da 2-3 güne geçerdi. Yani boşu boşuna kullanmış gibi hissediyorum kendimi, bence kullanmayın. Yakında biter zaten, bitince de hemen kısırlaştırın kedinizi.

Busekrbaz
Busekrbaz

775

Pazar günü başlamıştı zaten şu an miyavlaması baya azaldı ya geçtiğim gecelere göre. 1 hafta sürerse zaten bir tane daha hap kullanmama gerek kalmaz. Zaten bir an önce kısırlaştıracağım artık. Fiyatlarını biliyor musunuz kısırlaştırmanın?

Princess_Lady
Princess_Lady

2462

250, 300 Değişiyor veterinerlere göre

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 872 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR